Coşul Tău
Produsele în comenzi: 0Total: 0,00 RON
Produsele în cereri: 0Total: 0,00 RON
Încărcare...
Ai nevoie de ajutor sau sfaturi?
Departamentul nostru de vânzări vă poate ajuta cu informaţii utile:
Informații tehnice
+40 (31) 228 83 11
azure-do-zmiany

veritas-do-zmiany


Logo Lenovo

Lenovo este o companie IT chineză. Compania, fondată în 1984, în prezent este considerată ca fiind cel mai mare producător din lume de calculatoare personale. În anul 2005, compania a cumpărat de la IBM departamentul calculatoarelor PC, iar în anul 2014 Motorola. Compania Lenovo deserveşte clienţii din peste 160 de ţări, având sedii în peste 60 de ţări. Sediul principal se găseşte în Hong Kong.

 

Din 2010, Lenovo remarcă o dezvoltare foarte rapidă. Produse cu design unic, cu înaltă calitate de execuţie, şi preţurile competitive fac, ca dispozitivele de brand Lenovo sunt foarte adesea alese. Soluţii inovatoare, precum şi stimularea imaginaţiei oamenilor, sunt principalele obiective care sunt luate în consideraţie la proiectarea echipamentelor noi, astfel încât munca să fie mai uşoară şi mai plăcută.

 

Partea principală a ofertei sunt staţiile de lucru (ThinkCentre, ThinkStation, Essential), notebook-uri (cu laptop-uri din populare serile B, E, L, M, S, T, W, X), monitoare, matrice de discuri. Lenovo dispune de asemenea de o gamă largă de accesorii la care trebuie incluse staţii de andocare, baterii şi discuri SSD/HDD. O opţiune interesantă este posibilitatea achiziţionării pachetelor de service care extinde garanţia până la 5 ani.

 

O familie semnificativă a produselor este, de asemenea serie ThinkPad. Proiectată de către Richard Sapper, seria acestor produse din anul 2005 este fabricată de Lenovo. Aceasta se distinge prin folosirea TrackPoint (a butonului roşu tradiţional, folosit ca dispozitiv de indicare) şi a ThinkLight (LED-ului alb sau portocaliu, cu luminozitate crescută a tastaturii, care se află pe matrice). Notebook-uri din seria ThinkPad sunt realizate din material plastic, posedă un cadru de un cadru de magneziu Roll Cage care previne deformarea, precum şi sistemul Active Protection System, care datorită accelerometrului încorporat permite la detectarea şocurilor şi parcarea în avans a capului de hard disc, ferind-ul de deteriorare.

 

Lenovo se axează pe unicitatea echipamentelor fabricate, şi datorită acestui fapt dispozitivele sunt cerute pe piaţă. Compania investeşte nu numai în vânzări şi distribuţie, de asemenea, se concentrează pe producţia locală în diferite ţări. Aceste măsuri permit realizarea la nivel global cu precizie şi perfecţiune locală, ceea ce face posibilă realizarea succesului pe termen lung, bazată pe principiul companiei "global-locale".

Vânzarea cu preţ redus
Dacă aveţi nevoie imediat de echipament sau aveţi un buget foarte limitat? Descoperiți ofertele speciale și reducerile de preț!
Aveţi întrebări?
Sunaţi sau scrieţi:

+40 (31) 228 83 00
info at senetic dot ro
Promoţii actuale:
-39%
-53%
-12%
Adresa e-mail este validă.
Abonează-te la newsletter-ul nostru şi fi în permanenţă la curent cu promoţiile şi noutăţile noastre!
Adresa e-mail este validă.
Această adresă E-mail este deja confirmată.
Această adresă E-mail încă nu a fost confirmată.
Mulţumim! Adresa ta e-mail necesită confirmare. Verifică poşta, am trimis pe adresa %1$s o scrisoare cu link-ul necesar pentru confirmare.
Parteneriate
Metode de plată
Metode de trimitere