Coşul Tău
Produsele în comenzi: 0Total: 0,00 RON
Produsele în cereri: 0Total: 0,00 RON
Încărcare...
Ai nevoie de ajutor sau sfaturi?
Departamentul nostru de vânzări vă poate ajuta cu informaţii utile:
Informații tehnice
+40 (31) 228 83 11
azure-do-zmiany

veritas-do-zmiany


Legrand Logo

Concernul Legrand se specializează în intervalul de produse şi sisteme de instalaţii electrice şi reţele informatice, care sunt utilizate atât pe scală industrială cât şi rezidenţială. Datorită produselor de încredere au câștigat o poziție puternică pe multe piețe mondiale - inclusiv Franța, Italia, Spania, Polonia, Marea Britanie, Statele Unite ale Americii, Mexic, Brazilia, India, Coreea de Sud și Australia. Fabricarea soluțiilor acestei companii are loc în mai mult de 30 de fabrici. Fiecare dintre ele utilizează bogata experiență în dezvoltarea și îmbunătățirea gamei largi de produse.

Misiunea companiei este de a oferi cele mai bune soluții în domeniul instalaţiilor electrice, automaticii şi reţelor teletehnice. În oferta companiei veţi găsi, printre altele, o gamă largă de echipament pentru instalațiile electrice (de exemplu, Galea, Suno, Oteo, Mosaic), dulapuri de distribuţie, dulapuri şi carcase electrice (printre care XL3, Nedbox, Ekinox, RWN) și canaluri pentru cabluri pentru distribuirea instalației (printre care DLP).

Compania Legrand oferă alimentatoare UPS împărțite în trei tipuri: modulare, convenționale și line interactive. Oferta se adresează tuturor zonelor de utilizare şi oferă soluţii care garantează o protecție maximă în intervalul de putere și timp de back-up.

Alimentatoarele de avarie fabricate de aceasta - datorită accesoriilor corespunzătoare- poate fi conectat la centrul de comandă, de unde munca lor va fi monitorizată 7 zile pe săptămână 24 ore pe zi. Alegerea modelului corespunzător garantează cea mai bună calitate, şi, de asemenea, crește fiabilitatea sistemului de alimentare ne-întreruptibilă. Caracteristicile tehnice excelente permit obținerea unei eficiențe la un nivel de până la 95 la sută., în acelaşi timp cu reducerea pierderilor de energie și creșterea economiilor.

În oferta companiei Legrand veţi găsi produse ale celor mai cunoscute branduri în lume Cablofil (producătorul de jgheaburi din plasă pentru cabluri), Zucchini (producătorul barelor de distribuţie şi transformatoarelor uscate din răşină ), Bticino (oferă sisteme de interfonie şi video-interfonie) şi Alpes Technologies (se ocupă cu compensarea puterii reactive). Fiecare dintre acestea reprezintă garanţia unor soluţii optimale. Toate posedă atestări, certificate internaţionale şi îndeplinesc cerinţele stricte ale normelor, ceea ce confirmă calitatea înaltă a lor.

Compania deţine mai mult de 5.000 de brevete și este în căutare constantă de noi soluții. O parte din cifra de afaceri este alocată pentru cercetare și dezvoltare. Asupra soluţiilor inovatoare lucrează peste 2000 de persoane, coordonate de cele mai importante centre - Limoges din Franța și Varese din Italia.

Începuturile companiei datează din 1860 în oraşul Limoges din Franţa. În prezent, grupul Legrand angajează aproximativ 33 de mii de persoane şi posedă 20 la sută de acţiuni de pe piaţa echipamentelor pentru instalaţiile electrice şi 14 la sută de acţiuni pe piaţa de distribuţie a cablajului. 

Vânzarea cu preţ redus
Dacă aveţi nevoie imediat de echipament sau aveţi un buget foarte limitat? Descoperiți ofertele speciale și reducerile de preț!
Aveţi întrebări?
Sunaţi sau scrieţi:

+40 (31) 228 83 00
info at senetic dot ro
Promoţii actuale:
-35%
-7%
-52%
Adresa e-mail este validă.
Abonează-te la newsletter-ul nostru şi fi în permanenţă la curent cu promoţiile şi noutăţile noastre!
Adresa e-mail este validă.
Această adresă E-mail este deja confirmată.
Această adresă E-mail încă nu a fost confirmată.
Mulţumim! Adresa ta e-mail necesită confirmare. Verifică poşta, am trimis pe adresa %1$s o scrisoare cu link-ul necesar pentru confirmare.
Parteneriate
Metode de plată
Metode de trimitere