Coşul Tău
Produsele în comenzi: 0Total: 0,00 RON
Produsele în cereri: 0Total: 0,00 RON
Încărcare...
Ai nevoie de ajutor sau sfaturi?
Departamentul nostru de vânzări vă poate ajuta cu informaţii utile:
Informații tehnice
+40 (31) 228 83 11
azure-do-zmiany

veritas-do-zmiany


Compania Juniper este un al doilea mare producător din lume de echipamente de telecomunicaţii. Această companie americană de la începutul activităţii sale se bazează pe soluţii rapide şi dificile a problemelor legate de funcţionalitatea reţelelor de calculatoare. O dezvoltare rapidă a tehnologiei şi introducerea numeroaselor soluţii mult mai rapid decât concurenţa, a permis companiei să cucerească marea parte din piaţa mondială.

 

Oferta companiei Juniper se bazează pe soluţii inteligente pentru reţele şi pe o ofertă diferenţiată, datorită acestui fapt sunt satisfăcute nevoile clientului de afaceri cât şi a clientului individual. Un portofoliu larg al produselor, printre care găsim router-ele, switch-urile, precum şi firewall-urile populare, sunt bazate pe sistemul de securitate NetScreen.

 

Scalarea, fiabilitatea şi eficacitatea mare sunt caracteristicile, pe care nu le putem uita când descriem produsele mărcii Juniper. Iar datorită sistemului de operare prietenos şi uşor în deservit, dispozitivele devin dorite de către un număr din ce în ce mai mare de utilizatori.

 

Sistemul de operare inovator, unic şi dedicat sub denumirea, Junos permite reducerea până la maxim a timpului de configurare şi operare cu sistemele bazate pe dispozitivele mărcii Juniper. Eficacitatea sa maximală, o elaborare perfectă precum şi fiabilitatea nu necesită de la utilizator o studiere mai profundă a documentaţiei şi instrucţiunilor detaliate.

 

Comutatoarele Ethernet (pe deplin seria EX scalată) ideal se verifică în timpul utilizării de către companiile mici, mijloci şi mari, instituţii sau oficiilor publice, devin un răspuns ideal pentru necesităţile în creştere a accesibilităţii, comunicării şi mobilităţii datelor.

 

De o reputaţie mare pe piaţă se bucură firewall-urile (cele mai populare soluţii din seria SRX). Firewall-urile Juniper îmbină bogăţia soluţiilor şi mecanismelor de protecţie, care se compun ideal în sistemul de operare JUNOS. Produsele SRX sunt considerate ca firewall-uri de protecţie DataCenter elastice cu posibilitatea de deservire a mişcărilor la nivel chiar şi până la 20-30 GB/s, folosind protecţiile cunoscute şi verificate din seria NetScreen.

 

O gamă largă de produse şi larga scalabilitate a acestora va mulţumi aşteptările fiecărui client chiar şi celui mai exigent.

 

 

Vânzarea cu preţ redus
Dacă aveţi nevoie imediat de echipament sau aveţi un buget foarte limitat? Descoperiți ofertele speciale și reducerile de preț!
Aveţi întrebări?
Sunaţi sau scrieţi:

+40 (31) 228 83 00
info at senetic dot ro
Promoţii actuale:
-31%
-18%
-50%
Adresa e-mail este validă.
Abonează-te la newsletter-ul nostru şi fi în permanenţă la curent cu promoţiile şi noutăţile noastre!
Adresa e-mail este validă.
Această adresă E-mail este deja confirmată.
Această adresă E-mail încă nu a fost confirmată.
Mulţumim! Adresa ta e-mail necesită confirmare. Verifică poşta, am trimis pe adresa %1$s o scrisoare cu link-ul necesar pentru confirmare.
Parteneriate
Metode de plată
Metode de trimitere