Coşul Tău
Produsele în comenzi: 0Total: 0,00 RON
Produsele în cereri: 0Total: 0,00 RON
Încărcare...
Ai nevoie de ajutor sau sfaturi?
Departamentul nostru de vânzări vă poate ajuta cu informaţii utile:
Informații tehnice
+40 (21) 555 71 01
azure-do-zmiany

veritas-do-zmiany


HP Logo

Gama largă de hard discuri Hewlett-Packard, include dispozitive din seria Spare Parts, în componenţa căreia intră  piese care completează produsele complete. Datorită folosirii acestora este extinsă durata de viață a soluțiilor orin restabilirea parametrilor originali.

Discurile bazate  pe suporturile magnetice asigură o viteză satisfăcătoare de transmisie de date, o viteză mare de rotaţie, o capacitate care este compatibilă cu nevoile clientului și timp mediu favorabil de funcţionare fără avarii (MTBF).

Selectarea corectă a modelului permite asigurarea unui raport satisfăcător dintre performanţă şi costuri și eliminarea necesităţii de a achiziționare a unui echipament nou. Instalaţia simplă face ca implementarea să decurgă lin, prin integrarea rapidă cu infrastructura existentă.

Informații detaliate cu privire la hard discurile propuse pot fi găsite în specificațiile disponibile pentru fiecare produs. Dacă aveți întrebări, vă rugăm să contactați specialiștii noștri care vă vor explica  pe larg toate problemele și  vă vor ajuta să alegeți soluția potrivită.

Vânzarea cu preţ redus
Dacă aveţi nevoie imediat de echipament sau aveţi un buget foarte limitat? Descoperiți ofertele speciale și reducerile de preț!
Aveţi întrebări?
Sunaţi sau scrieţi:

+40 (21) 555 71 00
info at senetic dot ro
Promoţii actuale:
-15%
-76%
-20%
Adresa e-mail este validă.
Abonează-te la newsletter-ul nostru şi fi în permanenţă la curent cu promoţiile şi noutăţile noastre!
Adresa e-mail este validă.
Această adresă E-mail este deja confirmată.
Această adresă E-mail încă nu a fost confirmată.
Mulţumim!
Parteneriate
Metode de plată
Metode de trimitere