Coşul Tău
Produsele în comenzi: 0Total: 0,00 RON
Produsele în cereri: 0Total: 0,00 RON
Încărcare...
Ai nevoie de ajutor sau sfaturi?
Departamentul nostru de vânzări vă poate ajuta cu informaţii utile:
Informații tehnice
+40 (31) 228 83 11
azure-do-zmiany

veritas-do-zmiany


HP Logo

Pachetele de service HP Care Pack permit o configurare optimă a echipamentelor, o soluţionare rapidă a problemelor în timpul utilizării lor, primirea unor servicii profesionale post garanţie precum şi obţinerea unor cunoştinţe profesionale – toate acestea ca un semn de atenţie pe care compania Hewlett-Packard îl dedică satisfacţiei şi confortului clientului în timpul utilizării acestor echipamente.

 

HP Care Pack este un pachet format din servicii de întreţinere pentru a asigura sprijinul necesar pentru utilizatorii produselor HP - acestea includ toate echipamentele sistemului IT aflat în companie de la calculatoarele de birou la cele mai mari servere. Este o soluţie economică, care permite folosirea ajutorului celor mai buni specialişti.

 

La oferta Care Pack este bine să vă gândiţi mai ales atunci când doriţi să achiziţionaţi echipamente de clasă mai mare şi crearea unei structuri de reţea complexe, când ajutorul pentru instalarea şi implementare va avea ca rezultat obţinerea unei performanţe maxime, a timpului fără deconectări şi de reduce a costurilor, şi după scurgerea perioadei de garanţie a dispozitivului (echipamentelor) - îngrijirea prelungită post garanţie permite o utilizare mai îndelungată a echipamentului fără riscul reparaţiilor costisitoare.

 

Hewlett-Packard posedă o bogată ofertă a serviciilor educaţionale legate de deservirea echipamentelor şi software-lor HP.

Vânzarea cu preţ redus
Dacă aveţi nevoie imediat de echipament sau aveţi un buget foarte limitat? Descoperiți ofertele speciale și reducerile de preț!
Aveţi întrebări?
Sunaţi sau scrieţi:

+40 (31) 228 83 00
info at senetic dot ro
Promoţii actuale:
-29%
-14%
Adresa e-mail este validă.
Abonează-te la newsletter-ul nostru şi fi în permanenţă la curent cu promoţiile şi noutăţile noastre!
Adresa e-mail este validă.
Această adresă E-mail este deja confirmată.
Această adresă E-mail încă nu a fost confirmată.
Mulţumim! Adresa ta e-mail necesită confirmare. Verifică poşta, am trimis pe adresa %1$s o scrisoare cu link-ul necesar pentru confirmare.
Parteneriate
Metode de plată
Metode de trimitere