România (schimbă)
Am pregătit magazinul nostru în limba şi valuta D-voastră.
Alegeţi-vă locaţia:
    0
    Cerere de ofertă
    0,00 RON
    0
    Cos
    0,00 RON
    Încărcare...
    Încărcare...
    Cererile şi comanda au fost actualizate!
    Cererile şi comanda au fost actualizate!Cererile şi comanda au fost actualizate!
    Imprimante HP


    HP Logo

    Oferta imprimantelor şi a echipamentelor multifuncţionale include familia produselor precum DeskJet, LaserJet, DesignJet şi OfficeJet printre care putem găsi imprimantele cu cartuşe de cerneală şi laser, color şi alb-negru, fără fir şi mobile.

     

    Seria de imprimante LaserJet este o serie de imprimante cu laser care de ani de zile se bucură cu o recunoaştere mare – color şi alb-negru, care se caracterizează prin cheltuieli scăzute din partea utilizatorului, o calitate înaltă şi rapiditate a imprimării. Clienţi cel mai des aleg modele LaserJet P3015 şi LaseJet Pro 400.

     

    OfficeJet sunt imprimante şi echipamente multifuncţionale pentru care a fost pus accent mai ales pe performanţă, datorită căruia multe dintre modele oferă o calitate înaltă a imprimării coloare a documentelor chiar şi cu 50% mai ieftin decât imprimantele cu laser.

     

    Seria DesignJet este oferta îndreptată către specialişti, a căror muncă necesită o calitate înaltă şi de multe ori într-un format mare – arhitecţi, graficieni, fotografi. Echipamentul HP DesignJet Scanner suplimentar, simplifică operarea permiţând scanarea formatelor mari.

     

    HP DeskJet Mobile este o soluţie care permite folosirea imprimantei sau echipamentului multifuncţional în orice condiţii datorită bateriei - fără a fi necesară cuplarea la sursa de alimentare.

    Promoţii actuale:
    Păstrați legătura!
    Abonați-vă la newsletterul nostru și fiți la curent cu promoțiile și știrile noastre.

    Făcând clic pe butonul „Abonare” sunteți de acord să primiți informații de marketing pe adresa dumneavoastră de e-mail. Datele dumneavoastră cu caracter personal vor fi administrate de Senetic Distribution SRL, cu sediul social la Calea Rahovei nr. 266-268, corp 60, etaj 3, camera 10A, Axele B1/2-D, Stalpii 11-12, sector 5, Bucuresti, România. Aveți dreptul de a solicita acces la datele cu caracter personal și de a rectifica, șterge sau limita prelucrarea, precum și de a obiecta față de prelucrarea datelor. Puteți găsi informații detaliate despre prelucrarea datelor cu caracter personal în politica de confidențialitate.

    Adresa e-mail este validă.
    Această adresă E-mail este deja confirmată.
    Această adresă E-mail încă nu a fost confirmată.
    Vă mulțumim!
    Verificați folderul Mesaje primite - veți primi un mesaj de la noi prin care vă solicităm să confirmați abonarea la newsletter.
    Parteneriate
    Metode de plată
    Metode de trimitere
    EBA National Winner Banner