Coşul Tău
Produsele în comenzi: 0Total: 0,00 RON
Produsele în cereri: 0Total: 0,00 RON
Încărcare...
Ai nevoie de ajutor sau sfaturi?
Departamentul nostru de vânzări vă poate ajuta cu informaţii utile:
Informații tehnice
+40 (31) 228 83 11
azure-do-zmiany

veritas-do-zmiany


HP Logo

Cartuşele şi tonerele originale pentru imprimante asigură o performanţă şi o calitate mai mare de imprimare, decât înlocuitoarele lor, reprezintă, de asemenea, o garanţie a unei bune conlucrări cu echipamentul. Compania HP oferă o gamă largă de cartuşe şi tonere pentru propriile imprimante, printre care distingem cartuşe de tip Inkjet, LJ, Large Format Inks precum şi tonere.

 

Cartridge Inkjet sunt împărţite în 3 grupe, în care includem cartuşele negre, cartuşe color precum şi versiunile blister, numite de multe ori Combo Pack.

 

Cartridge şi tonerele din seria LJ şi ele sunt împărţite în negre şi color pentru imprimantele color precum şi negre pentru imprimantele alb-negru.

 

În oferta cartuşelor şi tonerelor HP găsim produse pentru imprimante produse actual precum şi pentru cele care nu mai sunt distribuite. Timpul lung de livrare a materialelor de exploataţie pentru echipamentul HP permite o funcţionare continuă a unui anumit dispozitiv (echipament), ceea ce are o deosebită importanţă în cazul echipamentelor foarte mari şi folosite într-un mod comercial, unde fiecare cheltuială suplimentară care se leagă cu înlocuirea echipamentului nu este bine văzută. 

Vânzarea cu preţ redus
Dacă aveţi nevoie imediat de echipament sau aveţi un buget foarte limitat? Descoperiți ofertele speciale și reducerile de preț!
Aveţi întrebări?
Sunaţi sau scrieţi:

+40 (31) 228 83 00
info at senetic dot ro
Promoţii actuale:
-29%
-83%
-34%
Adresa e-mail este validă.
Abonează-te la newsletter-ul nostru şi fi în permanenţă la curent cu promoţiile şi noutăţile noastre!
Adresa e-mail este validă.
Această adresă E-mail este deja confirmată.
Această adresă E-mail încă nu a fost confirmată.
Mulţumim! Adresa ta e-mail necesită confirmare. Verifică poşta, am trimis pe adresa %1$s o scrisoare cu link-ul necesar pentru confirmare.
Parteneriate
Metode de plată
Metode de trimitere