Coşul Tău
Produsele în comenzi: 0Total: 0,00 RON
Produsele în cereri: 0Total: 0,00 RON
Încărcare...
Ai nevoie de ajutor sau sfaturi?
Departamentul nostru de vânzări vă poate ajuta cu informaţii utile:
Informații tehnice
+40 (31) 228 83 11
azure-do-zmiany

veritas-do-zmiany


HP Logo

Hewlett-Packard Company (HP) este una dintre cele mai mari companii din lume, producătorul printre altele a calculatoarelor personale, imprimantelor, serverelor, monitoarelor, staţiilor de lucru. HP este compania care îşi are începuturile în perioada interbelică , care de la început se baza pe filozofia unei creşteri armonioase şi stabile. Ca cel mai important element al companiei au fost recunoscuţi angajaţii fideli, datorită cărora compania a putut întotdeauna privi liniştit la viitorul său.

 

Producerea ani de zile a dispozitivelor şi aparatelor electrice a permis companiei obţinerea celor mai mari indici ai calităţii, eficacităţii precum şi a scalării propriilor dispozitive. Aceasta permite deservirea dispozitivelor ne ţinând cont de greutăţi. Iar deschiderea pentru necesităţile pieţei şi dorinţa de a descoperii lucruri noi care au contribuit la descoperirea multor soluţii inovatoare şi patentarea multor invenţii.

 

Compania HP de peste 60 ani se ocupă cu fabricarea de calculatoare. Este răspunzătoare de asemenea cu elaborarea şi implementarea dischetelor 3,5 inch. Hewlett-Packard sprijină de asemenea toate soluţiile din domeniul imprimărilor şi prelucrării imaginii şi este considerată ca părintele Silicon Valley din USA.

 

Oferta companiei HP cuprinde o gamă largă de produse, printre care putem distinge:

- staţii de lucru profesionale (seria Z1, Z220, Z420, Z620, Z820)
- servere de tip blade, tower precum şi rack (seria DL, ML, BladeCenter)
- comutatoare de reţea precum şi routere
- paravane de protecţie (firewall-uri)
- dispozitive pentru reţeaua fără fir (WiFi)
- imprimante, monitoare alte dispozitive pentru folosirea de zi cu zi

 

O gamă largă de soluţii pentru servere, memorii de masă sau disc array permite utilizatorului o alegere ideală şi scalare a dispozitivelor sub necesităţile condiţiilor din casă şi în întreprinderile unde lucrează. Iar datorită tehnologiilor moderne accesibile, produsele devin pe deplin universale şi uşor de întreţinut şi de operat.

 

HP în fără de calitatea înaltă a produselor sale de asemenea are grijă de mediul înconjurător, de ani de zile în multe clasamente este considerată ca una dintre cele mai „verzi” mărci din lume.

 

Vânzarea cu preţ redus
Dacă aveţi nevoie imediat de echipament sau aveţi un buget foarte limitat? Descoperiți ofertele speciale și reducerile de preț!
Aveţi întrebări?
Sunaţi sau scrieţi:

+40 (31) 228 83 00
info at senetic dot ro
Promoţii actuale:
-71%
-28%
-39%
Adresa e-mail este validă.
Abonează-te la newsletter-ul nostru şi fi în permanenţă la curent cu promoţiile şi noutăţile noastre!
Adresa e-mail este validă.
Această adresă E-mail este deja confirmată.
Această adresă E-mail încă nu a fost confirmată.
Mulţumim! Adresa ta e-mail necesită confirmare. Verifică poşta, am trimis pe adresa %1$s o scrisoare cu link-ul necesar pentru confirmare.
Parteneriate
Metode de plată
Metode de trimitere