0
Cerere de ofertă
0,00 RON
0
Cos
0,00 RON
Încărcare...
Încărcare...
Cererile şi comanda au fost actualizate!
Cererile şi comanda au fost actualizate! Cererile şi comanda au fost actualizate!
azure-do-zmiany

veritas-do-zmiany


HGST Logo

Hard discurile HGST fac parte din grupa de dispozitive de acest tip care sunt cel mai des cumpărate. Datorită inovaţiei, performanţei şi lipsei defecţiuni marca a câştigat simpatia utilizatorilor din întreaga lume. Extinderea continuă a ofertei vă permite să găsiţi cea mai bună opţiune, întotdeauna la preţuri rezonabile.

În unele modele, este folosită o nouă metodă inovatoare care se bazează pe drivere umplute cu heliu şi închise ermetic cu heliu, care permite o reducere a consumului de energie şi o creştere a capacităţii de stocare. La fel ca şi în hard discurile clasice se găsesc orificii şi canale de echilibrare a presiunii interne, în cadrul soluţiilor HGST carcasa este închisă ermetic iar umplerea cu heliu reduce consumul de energie cu 23 la sută. În plus, economia de spaţiu permite adăugarea a două plăci suplimentare.

Gama larga de produse vă permite să alegeţi modelul optim pentru un anumit utilizator, în funcţie de nevoile, cererile şi preferinţele acestuia. Printre liniile disponibile veţi găsi, printre altele Aries, Mars, MegaScale, DiamondBack, Jupiter, King Cobra-F, Viper, Cobra-E, Cobra-D/E i Cobra-F.

Aveţi întrebări?
Sunaţi sau scrieţi:

+40 (21) 555 71 00
info at senetic dot ro
Promoţii actuale:
-49%
-13%
Păstrați legătura!
Abonați-vă la newsletterul nostru și fiți la curent cu promoțiile și știrile noastre.
Făcând clic pe butonul „Abonare” sunteți de acord să primiți informații de marketing pe adresa dumneavoastră de e-mail. Datele dumneavoastră cu caracter personal vor fi administrate de Senetic Distribution SRL, cu sediul social la Calea Rahovei nr. 266-268, corp 1, etaj 2, camera 11A, Axele A-B, Stalpii 2 ½ -3, sector 5, Bucharest, România. Aveți dreptul de a solicita acces la datele cu caracter personal și de a rectifica, șterge sau limita prelucrarea, precum și de a obiecta față de prelucrarea datelor. Puteți găsi informații detaliate despre prelucrarea datelor cu caracter personal în politica de confidențialitate.
Adresa e-mail este validă.
Această adresă E-mail este deja confirmată.
Această adresă E-mail încă nu a fost confirmată.
Vă mulțumim!
Verificați folderul Mesaje primite - veți primi un mesaj de la noi prin care vă solicităm să confirmați abonarea la newsletter.
Parteneriate
Metode de plată
Metode de trimitere