Coşul Tău
Produsele în comenzi: 0Total: 0,00 RON
Produsele în cereri: 0Total: 0,00 RON
Încărcare...
Ai nevoie de ajutor sau sfaturi?
Departamentul nostru de vânzări vă poate ajuta cu informaţii utile:
Informații tehnice
+40 (21) 555 71 01
azure-do-zmiany

veritas-do-zmiany


HGST Logo

Hard discurile HGST fac parte din grupa de dispozitive de acest tip care sunt cel mai des cumpărate. Datorită inovaţiei, performanţei şi lipsei defecţiuni marca a câştigat simpatia utilizatorilor din întreaga lume. Extinderea continuă a ofertei vă permite să găsiţi cea mai bună opţiune, întotdeauna la preţuri rezonabile.

În unele modele, este folosită o nouă metodă inovatoare care se bazează pe drivere umplute cu heliu şi închise ermetic cu heliu, care permite o reducere a consumului de energie şi o creştere a capacităţii de stocare. La fel ca şi în hard discurile clasice se găsesc orificii şi canale de echilibrare a presiunii interne, în cadrul soluţiilor HGST carcasa este închisă ermetic iar umplerea cu heliu reduce consumul de energie cu 23 la sută. În plus, economia de spaţiu permite adăugarea a două plăci suplimentare.

Gama larga de produse vă permite să alegeţi modelul optim pentru un anumit utilizator, în funcţie de nevoile, cererile şi preferinţele acestuia. Printre liniile disponibile veţi găsi, printre altele Aries, Mars, MegaScale, DiamondBack, Jupiter, King Cobra-F, Viper, Cobra-E, Cobra-D/E i Cobra-F.

Vânzarea cu preţ redus
Dacă aveţi nevoie imediat de echipament sau aveţi un buget foarte limitat? Descoperiți ofertele speciale și reducerile de preț!
Aveţi întrebări?
Sunaţi sau scrieţi:

+40 (21) 555 71 00
info at senetic dot ro
Promoţii actuale:
-24%
-76%
-20%
Adresa e-mail este validă.
Abonează-te la newsletter-ul nostru şi fi în permanenţă la curent cu promoţiile şi noutăţile noastre!
Adresa e-mail este validă.
Această adresă E-mail este deja confirmată.
Această adresă E-mail încă nu a fost confirmată.
Mulţumim!
Parteneriate
Metode de plată
Metode de trimitere