Coşul Tău
Produsele în comenzi: 0Total: 0,00 RON
Produsele în cereri: 0Total: 0,00 RON
Încărcare...
Ai nevoie de ajutor sau sfaturi?
Departamentul nostru de vânzări vă poate ajuta cu informaţii utile:
Informații tehnice
+40 (21) 555 71 01
azure-do-zmiany

veritas-do-zmiany


HGST Logo

HGST (Hitachi Global Storage Technologies, face parte din concernul Western Digital), specializat în producția de hard discuri, discuri SSD, și memorii de stocare externe. Ca primii din lume au introdus în oferta sa hard discuri de 3.5-inch, cu o capacitate de 8 TB, destinate pentru a fi utilizate în centrele de date de specialitate, în cazul în care prioritară este cea mai mare capacitate și densitatea de înregistrare.

Compania are deosebită grijă pentru ca soluţiile fabricate să se distingă prin inovație și tehnologiile de ultimă oră la un nivel ridicat. În cazul discurilor, acest lucru permite o depozitare în condiții de siguranță și securitate a datelor. Combinând hardware-ul și software-ul avansat, HGST dezvoltă produse care sunt destinate pentru cei mai exigenţi clienţi.

Datorită tehnologiei 7Stac şi HelioSeal folosite, a stârnit interesul publicului din întreaga lume. Prima dintre aceste tehnologii este responsabilă pentru compresie, până la șapte plăci într-o carcasă adaptată pentru cinci, iar cealaltă tehnologie - pentru umplerea interiorului acesteia cu heliu, nu ca până în prezent - cu aer. Heliul, în raport cu aerului are o densitate de cel puţin 7 ori mai mică, ceea ce duce la o rezistență mai mică la mișcare, și datorită faptului că este un gaz nobil, nu intră în reacţie cu alte materiale. De asemenea, a fost redusă frecarea, la care sunt supuse capetele şi discurile HDD. HGST, prin închiderea etanșă a carcasei discurilor, care are, de obicei, orificii și canale speciale, economisește energie și spațiu. Noua soluție permite o compresie mai eficientă a datelor. Cercetarea și testarea acestei metode au durat 6 ani.

Discurile se caracterizează printr-un raport de volum și greutate, în cazul unei eficiențe energetice mai mari. Tehnologia TCOptimized folosită, permite o mai liniştită şi mai răcoroasă - în comparație cu discurile convenţionale umplute cu aer - funcţionare. Printre cele mai populare linii sunt de remarcat, printre altele, Ultrastar, Deskstar, Travelstar, Endurastar şi Cinemastar.

Dacă aveți întrebări despre produsele HGST, care oferă criptare hardware, vă rugăm să ne contactați. 

Vânzarea cu preţ redus
Dacă aveţi nevoie imediat de echipament sau aveţi un buget foarte limitat? Descoperiți ofertele speciale și reducerile de preț!
Aveţi întrebări?
Sunaţi sau scrieţi:

+40 (21) 555 71 00
info at senetic dot ro
Promoţii actuale:
-13%
-27%
Păstrați legătura!
Abonați-vă la newsletterul nostru și fiți la curent cu promoțiile și știrile noastre.
Făcând clic pe butonul „Abonare” sunteți de acord să primiți informații de marketing pe adresa dumneavoastră de e-mail. Datele dumneavoastră cu caracter personal vor fi administrate de Senetic Distribution SRL, cu sediul social la Calea Rahovei nr. 266-268, corp 1, etaj 2, camera 11A, Axele A-B, Stalpii 2 ½ -3, sector 5, Bucharest, România. Aveți dreptul de a solicita acces la datele cu caracter personal și de a rectifica, șterge sau limita prelucrarea, precum și de a obiecta față de prelucrarea datelor. Puteți găsi informații detaliate despre prelucrarea datelor cu caracter personal în politica de confidențialitate.
Adresa e-mail este validă.
Această adresă E-mail este deja confirmată.
Această adresă E-mail încă nu a fost confirmată.
Vă mulțumim!
Verificați folderul Mesaje primite - veți primi un mesaj de la noi prin care vă solicităm să confirmați abonarea la newsletter.
Parteneriate
Metode de plată
Metode de trimitere