Coşul Tău
Produsele în comenzi: 0Total: 0,00 RON
Produsele în cereri: 0Total: 0,00 RON
Încărcare...
Ai nevoie de ajutor sau sfaturi?
Departamentul nostru de vânzări vă poate ajuta cu informaţii utile:
Informații tehnice
+40 (31) 228 83 11
azure-do-zmiany

veritas-do-zmiany


Fujitsu logo

Linia serverelor rack Fujitsu Primergy RX asigură cei mai buni parametri în propria clasă a performanţei şi eficienţei energetice. Primergy RX100 S8 este un server echipat într-un singur procesor, dedicat pentru soluţiile cu buget redus. Deşi parametrii sunt adaptaţi la cerinţele companiilor şi organizaţiilor mici, oferă o calitate mare şi eficienţă în cheltuieli.

 

Proiectând Primergy RX200 inginerii companiei Fujitsu s-au concentrat asupră asigurării unei puteri cât mai mari într-un echipament mic, amplasat în carcasa de mărimea 1U. Posibilitatea de extindere a serverului face ca acesta sa fie perfect în deservirea tehnologiei cloud şi în bazele de date mici.

 

Primergy RX2520 M1 este o platformă de server bine scalată (deserveşte maxim 10 nuclee şi 192 GB memorii RAM), eficientă, cu care pot colabora până la 12 hard disk-uri.

 

Server Primergy RX300 8. Generaţia oferă performanţă, versatilitate şi scalabilitate, de care au nevoie proiectele IT avansate sau deservirea aplicaţiilor dezvoltate. În comparaţie cu versiunea anterioară a echipamentului a fost majorat cu 50% numărul maxim de nuclee.

Vânzarea cu preţ redus
Dacă aveţi nevoie imediat de echipament sau aveţi un buget foarte limitat? Descoperiți ofertele speciale și reducerile de preț!
Aveţi întrebări?
Sunaţi sau scrieţi:

+40 (31) 228 83 00
info at senetic dot ro
Promoţii actuale:
-28%
-27%
-35%
Adresa e-mail este validă.
Abonează-te la newsletter-ul nostru şi fi în permanenţă la curent cu promoţiile şi noutăţile noastre!
Adresa e-mail este validă.
Această adresă E-mail este deja confirmată.
Această adresă E-mail încă nu a fost confirmată.
Mulţumim! Adresa ta e-mail necesită confirmare. Verifică poşta, am trimis pe adresa %1$s o scrisoare cu link-ul necesar pentru confirmare.
Parteneriate
Metode de plată
Metode de trimitere