Coşul Tău
Produsele în comenzi: 0Total: 0,00 RON
Produsele în cereri: 0Total: 0,00 RON
Încărcare...
Ai nevoie de ajutor sau sfaturi?
Departamentul nostru de vânzări vă poate ajuta cu informaţii utile:
Informații tehnice
+40 (21) 555 71 01
azure-do-zmiany

veritas-do-zmiany


Fujitsu logo

Linia serverelor rack Fujitsu Primergy RX asigură cei mai buni parametri în propria clasă a performanţei şi eficienţei energetice. Primergy RX100 S8 este un server echipat într-un singur procesor, dedicat pentru soluţiile cu buget redus. Deşi parametrii sunt adaptaţi la cerinţele companiilor şi organizaţiilor mici, oferă o calitate mare şi eficienţă în cheltuieli.

 

Proiectând Primergy RX200 inginerii companiei Fujitsu s-au concentrat asupră asigurării unei puteri cât mai mari într-un echipament mic, amplasat în carcasa de mărimea 1U. Posibilitatea de extindere a serverului face ca acesta sa fie perfect în deservirea tehnologiei cloud şi în bazele de date mici.

 

Primergy RX2520 M1 este o platformă de server bine scalată (deserveşte maxim 10 nuclee şi 192 GB memorii RAM), eficientă, cu care pot colabora până la 12 hard disk-uri.

 

Server Primergy RX300 8. Generaţia oferă performanţă, versatilitate şi scalabilitate, de care au nevoie proiectele IT avansate sau deservirea aplicaţiilor dezvoltate. În comparaţie cu versiunea anterioară a echipamentului a fost majorat cu 50% numărul maxim de nuclee.

Vânzarea cu preţ redus
Dacă aveţi nevoie imediat de echipament sau aveţi un buget foarte limitat? Descoperiți ofertele speciale și reducerile de preț!
Aveţi întrebări?
Sunaţi sau scrieţi:

+40 (21) 555 71 00
info at senetic dot ro
Promoţii actuale:
-67%
-13%
Păstrați legătura!
Abonați-vă la newsletterul nostru și fiți la curent cu promoțiile și știrile noastre.
Făcând clic pe butonul „Abonare” sunteți de acord să primiți informații de marketing pe adresa dumneavoastră de e-mail. Datele dumneavoastră cu caracter personal vor fi administrate de Senetic Distribution SRL, cu sediul social la Calea Rahovei nr. 266-268, corp 1, etaj 2, camera 11A, Axele A-B, Stalpii 2 ½ -3, sector 5, Bucharest, România. Aveți dreptul de a solicita acces la datele cu caracter personal și de a rectifica, șterge sau limita prelucrarea, precum și de a obiecta față de prelucrarea datelor. Puteți găsi informații detaliate despre prelucrarea datelor cu caracter personal în politica de confidențialitate.
Adresa e-mail este validă.
Această adresă E-mail este deja confirmată.
Această adresă E-mail încă nu a fost confirmată.
Vă mulțumim!
Verificați folderul Mesaje primite - veți primi un mesaj de la noi prin care vă solicităm să confirmați abonarea la newsletter.
Parteneriate
Metode de plată
Metode de trimitere