Coşul Tău
Produsele în comenzi: 0Total: 0,00 RON
Produsele în cereri: 0Total: 0,00 RON
Încărcare...
Ai nevoie de ajutor sau sfaturi?
Departamentul nostru de vânzări vă poate ajuta cu informaţii utile:
Informații tehnice
+40 (21) 555 71 01
azure-do-zmiany

veritas-do-zmiany


Fujitsu logo

Monitoarele oferite de Fujitsu reprezintă garanția de economisire a energiei și utilizarea celor mai noi tehnologii, oferind o muncă confortabilă, ergonomică.

Datorită versatilităţii ofertei Fujitsu, utilizatorii pot alege în funcţie de așteptările pe care le au. Cea mai înaltă performanță și funcționalitatea dezvoltată fac ca, structurile propuse să asigure un instrument de lucru pe deplin satisfăcător. Calitatea excelentă a imaginii și sistemul de reglări ergonomice fac din acestea un mediu confortabil.

Designul modern şi uşurinţa în utilizare fac ca, monitoarele să se bucure de mare interes în întreaga lume. Fujitsu, dezvoltând în permanenţă propriile soluţii, a eliminat orice compromis în ceea ce privește eficiența energetică și calitatea. Datorită acestui fapt produsele se bucură de mare interes din partea utilizatorilor.

Gama largă de produse, dedicate atât mediilor interne cât şi centrelor extinse de afaceri, permite selectarea modelului optim, care satisface pe deplin nevoile achizitorilor.

Dispozitivele sunt disponibile în mai multe versiuni. În ceea ce privește dimensiunea, puteţi alege între 19″, 20″, 22″, 23″, 24″ i 27″.

Vânzarea cu preţ redus
Dacă aveţi nevoie imediat de echipament sau aveţi un buget foarte limitat? Descoperiți ofertele speciale și reducerile de preț!
Aveţi întrebări?
Sunaţi sau scrieţi:

+40 (21) 555 71 00
info at senetic dot ro
Promoţii actuale:
-5%
-18%
-62%
Adresa e-mail este validă.
Abonează-te la newsletter-ul nostru şi fi în permanenţă la curent cu promoţiile şi noutăţile noastre!
Adresa e-mail este validă.
Această adresă E-mail este deja confirmată.
Această adresă E-mail încă nu a fost confirmată.
Mulţumim!
Parteneriate
Metode de plată
Metode de trimitere