0
Cerere de ofertă
0,00 RON
0
Cos
0,00 RON
Încărcare...
Încărcare...
Cererile şi comanda au fost actualizate!
Cererile şi comanda au fost actualizate! Cererile şi comanda au fost actualizate!


Fujitsu logo

Monitoarele oferite de Fujitsu reprezintă garanția de economisire a energiei și utilizarea celor mai noi tehnologii, oferind o muncă confortabilă, ergonomică.

Datorită versatilităţii ofertei Fujitsu, utilizatorii pot alege în funcţie de așteptările pe care le au. Cea mai înaltă performanță și funcționalitatea dezvoltată fac ca, structurile propuse să asigure un instrument de lucru pe deplin satisfăcător. Calitatea excelentă a imaginii și sistemul de reglări ergonomice fac din acestea un mediu confortabil.

Designul modern şi uşurinţa în utilizare fac ca, monitoarele să se bucure de mare interes în întreaga lume. Fujitsu, dezvoltând în permanenţă propriile soluţii, a eliminat orice compromis în ceea ce privește eficiența energetică și calitatea. Datorită acestui fapt produsele se bucură de mare interes din partea utilizatorilor.

Gama largă de produse, dedicate atât mediilor interne cât şi centrelor extinse de afaceri, permite selectarea modelului optim, care satisface pe deplin nevoile achizitorilor.

Dispozitivele sunt disponibile în mai multe versiuni. În ceea ce privește dimensiunea, puteţi alege între 19″, 20″, 22″, 23″, 24″ i 27″.

Info Box
Aveţi întrebări?
Sunaţi sau scrieţi:

+40 (21) 555 71 00
info at senetic dot ro
Promoţii actuale:
-27%
Păstrați legătura!
Abonați-vă la newsletterul nostru și fiți la curent cu promoțiile și știrile noastre.
Făcând clic pe butonul „Abonare” sunteți de acord să primiți informații de marketing pe adresa dumneavoastră de e-mail. Datele dumneavoastră cu caracter personal vor fi administrate de Senetic Distribution SRL, cu sediul social la Calea Rahovei nr. 266-268, corp 1, etaj 2, camera 11A, Axele A-B, Stalpii 2 ½ -3, sector 5, Bucharest, România. Aveți dreptul de a solicita acces la datele cu caracter personal și de a rectifica, șterge sau limita prelucrarea, precum și de a obiecta față de prelucrarea datelor. Puteți găsi informații detaliate despre prelucrarea datelor cu caracter personal în politica de confidențialitate.
Adresa e-mail este validă.
Această adresă E-mail este deja confirmată.
Această adresă E-mail încă nu a fost confirmată.
Vă mulțumim!
Verificați folderul Mesaje primite - veți primi un mesaj de la noi prin care vă solicităm să confirmați abonarea la newsletter.
Parteneriate
Metode de plată
Metode de trimitere