Coşul Tău
Produsele în comenzi: 0Total: 0,00 RON
Produsele în cereri: 0Total: 0,00 RON
Încărcare...
Ai nevoie de ajutor sau sfaturi?
Departamentul nostru de vânzări vă poate ajuta cu informaţii utile:
Informații tehnice
+40 (31) 228 83 11
azure-do-zmiany

veritas-do-zmiany


Fujitsu logo

Fujitsu este o corporaţie din Japonia. Se specializează în producţia de calculatoare, unde trebuie să includem supercalculatoarele, calculatoarele personale clasa PC, servere. În plus compania funcţionează în domeniul de dezvoltare şi producere a cablurilor coaxiale.

 

Istoria companiei începe în anii 1930, când în timpul colaborării cu Siemens compania a început producţia de generatoare şi a motoarelor electrice având ca scop stimularea unei activităţi pe teritoriul Japoniei. Compania Fujitsu în perioada dezvoltării ani de zile se îndrepta spre electronică, telecomunicaţii şi comunicaţii, ceea ce prezintă modelele comerciale de telefoane, calculatoarelor personale, monitoarelor sau console de jocuri. În final compania s-a oprit la producţia de servere, memorii de masă, calculatoare, tablete, notebook-uri, terminale şi dispozitive periferice.

 

Serverele mărcii Fujitsu reprezintă soluţii complexe şi ideale pentru întreprinderile mici şi mijlocii. Eficienţă mare, eficacitate a sistemelor de operare şi o economisire de record a energiei, obţinută datorită celor 20 de ani de muncă a echipei Green IT oferă clientului siguranţă, că echipamentul cumpărat va îndeplini aşteptările cele mai ascunse.

 

La cele mai populare servere includem modelele Primergy TX (seria Tower) precum şi Primergy RX (seria Rack). O paletă bogată de specificaţii, cu ajutorul cărora putem cumpăra permit la păstrarea unei scalării a echipamentului ideal adaptat la necesităţile echipamentului într-un anumit loc de muncă.

 

Gamă largă de opţiuni a serverelor, cu care putem dezvolta sistemele, este cu adevărat extinsă. Găsim printre ele procesoare, memorii RAM, hard disc-uri, matricele RAID, adaptoarele PCI, sisteme de alimentat tip HotPlug.

 

În oferta companiei se pot găsi şi staţii de lucru, printre care de o popularitate mare se bucură seria CELSIUS. Aceste staţii se compun din componente de înaltă calitate, în plus este posibilă o extindere cu alte elemente care măresc eficacitatea unor elemente din sistem. Ideal se verifică în utilizarea ajutorului IT în ingineria de proiectare, arhitectonice, electrice precum şi a analizei financiare.

 

Vânzarea cu preţ redus
Dacă aveţi nevoie imediat de echipament sau aveţi un buget foarte limitat? Descoperiți ofertele speciale și reducerile de preț!
Aveţi întrebări?
Sunaţi sau scrieţi:

+40 (31) 228 83 00
info at senetic dot ro
Promoţii actuale:
-14%
-83%
-10%
Adresa e-mail este validă.
Abonează-te la newsletter-ul nostru şi fi în permanenţă la curent cu promoţiile şi noutăţile noastre!
Adresa e-mail este validă.
Această adresă E-mail este deja confirmată.
Această adresă E-mail încă nu a fost confirmată.
Mulţumim! Adresa ta e-mail necesită confirmare. Verifică poşta, am trimis pe adresa %1$s o scrisoare cu link-ul necesar pentru confirmare.
Parteneriate
Metode de plată
Metode de trimitere