Coşul Tău
Produsele în comenzi: 0Total: 0,00 RON
Produsele în cereri: 0Total: 0,00 RON
Încărcare...
Ai nevoie de ajutor sau sfaturi?
Departamentul nostru de vânzări vă poate ajuta cu informaţii utile:
Informații tehnice
+40 (21) 555 71 01
azure-do-zmiany

veritas-do-zmiany


Dell logo

Oferta de servere a companiei Dell include familia PowerEdge în care se găsesc echipamente în carcase de tip tower precum şi servere destinate pentru montarea în dulapurile rack. Oferta serverelor de sine stătătoare include echipamente cu un spectru larg de acţiune.

 

De la modelul de bază PowerEdge T110 II ideal ca un prim server pentru companiile mici, care este suficient pentru deservirea poştei e-mail, pentru accesul la documentele companiei prin reţea şi pentru deservirea desktop-urilor de la distanţă, până la cel mai modern din seria T server-ul PowerEdge T620 echipat cu procesoare puternice E5-2600 şi care poate deservi până la 48 TB memorie. Acesta este un produs care oferă performanţă şi disponibilitate de clasa enterprise și care, datorită scalabilităţii sale se recomandă pentru companii de orice mărime.

 

Serverele rackabile Dell au primit marcajul PowerEdge R. Dispunând de o ofertă mai largă decât în cazul serverelor tower, permite clienților alegerea cu precizie a produsului în funcţie de necesităţile organizatorice. De la PowerEdge R210, server cu înălţimea 1U cu un procesor, până la PowerEdge R920 cu 4 procesoare, care este destinat deservirii unor baze mari de date şi a altor aplicaţii exigente – toate echipamentele oferă cele mai bune indicatoare de performanţă şi disponibilitate, economisire de energie precum şi scalabilitate, care le permite să se dezvolte împreună cu compania.

Vânzarea cu preţ redus
Dacă aveţi nevoie imediat de echipament sau aveţi un buget foarte limitat? Descoperiți ofertele speciale și reducerile de preț!
Aveţi întrebări?
Sunaţi sau scrieţi:

+40 (21) 555 71 00
info at senetic dot ro
Promoţii actuale:
-16%
-5%
-32%
Adresa e-mail este validă.
Abonează-te la newsletter-ul nostru şi fi în permanenţă la curent cu promoţiile şi noutăţile noastre!
Adresa e-mail este validă.
Această adresă E-mail este deja confirmată.
Această adresă E-mail încă nu a fost confirmată.
Mulţumim!
Parteneriate
Metode de plată
Metode de trimitere