Coşul Tău
Produsele în comenzi: 0Total: 0,00 RON
Produsele în cereri: 0Total: 0,00 RON
Încărcare...
Ai nevoie de ajutor sau sfaturi?
Departamentul nostru de vânzări vă poate ajuta cu informaţii utile:
Informații tehnice
+40 (31) 228 83 11
azure-do-zmiany

veritas-do-zmiany


Dell logo

Folosirea deplină a potenţialului de scalabilitate a serverelor Dell este permisă de o gamă extrem de largă de opţiuni ale serverului - echipamente, plăci, accesorii, software şi servicii de întreţinere, care permit extinderea serverelor şi îmbunătăţirea parametrilor acestora. Pentru a asigura utilizatorului cea mai bună calitate şi confort în muncă, compania Dell cooperează cu lideri mondiali, precum Microsoft, NVIDIA şi Intel în domeniul furnizării de subansambluri şi software-uri.

 

În afară de cele mai populare componente precum hard disk-urile, procesoarele sau module ale memoriei RAM, în ofertă se găsesc surse de alimentare pe deplin compatibile cu serverele DELL, plăci de reţea şi grafice, matrice RAID precum şi accesorii şi cablajul necesar.

 

Recomandate pentru deservirea serverelor Dell sunt produsele Microsoft – Windows Server 2008 precum şi Windows Server 2012.

 

Opţiunile de servicii includ pachetele de sprijin tehnic cu perioade diferite de funcţionare (3 la 5 ani) şi timpul de reacţie a specialiştilor Dell. Ajutorul profesional în timpul instalaţiei şi utilizarea echipamentelor vă va permite să profitaţi la maximum de potenţialul lor şi să prelungiţi durata lor de viaţă.

Vânzarea cu preţ redus
Dacă aveţi nevoie imediat de echipament sau aveţi un buget foarte limitat? Descoperiți ofertele speciale și reducerile de preț!
Aveţi întrebări?
Sunaţi sau scrieţi:

+40 (31) 228 83 00
info at senetic dot ro
Promoţii actuale:
-61%
-71%
-83%
Adresa e-mail este validă.
Abonează-te la newsletter-ul nostru şi fi în permanenţă la curent cu promoţiile şi noutăţile noastre!
Adresa e-mail este validă.
Această adresă E-mail este deja confirmată.
Această adresă E-mail încă nu a fost confirmată.
Mulţumim! Adresa ta e-mail necesită confirmare. Verifică poşta, am trimis pe adresa %1$s o scrisoare cu link-ul necesar pentru confirmare.
Parteneriate
Metode de plată
Metode de trimitere