Coşul Tău
Produsele în comenzi: 0Total: 0,00 RON
Produsele în cereri: 0Total: 0,00 RON
Încărcare...
Ai nevoie de ajutor sau sfaturi?
Departamentul nostru de vânzări vă poate ajuta cu informaţii utile:
Informații tehnice
+40 (31) 228 83 11
azure-do-zmiany

veritas-do-zmiany


Dell logo

Monitoarele mărcii Dell sunt disponibile în 4 serii, între care enumăram produsele economice, profesionale, avansate precum şi de larg consum. Dell oferă monitoare începând de la 17 până la 31 inch. Executare de înaltă calitate, design elegant precum şi o imagine perfectă sunt caracteristicile care inclină decizia alegerii acestui tip de produse. Monitoarele Dell sunt caracterizate de un consum redus de energie electrică.

 

Seria E (economică) sunt produse la un preţ atractiv îndreptat către utilizatorii privaţi ai companiilor mici şi mijlocii. Cele mai populare modele, cu o diagonală de 17 şi 19 inch, care ideal se pretează activităţii de bază din birou.

 

Seria P (profesională) sunt modele destinate în special în munca de birou. Ergonomia şi performanţa muncii sunt elementele, care au reprezentat principalele directive în proiectarea acestor produse.

 

Seria U (avansată) este îndreptată spre cei mai exigenţi utilizatori pentru care calitatea înaltă a imaginii, culorile şi mărimea monitorului sunt cele mai importante.

 

Seria S (pentru consum) este seria de monitoare destinată pentru clienţii exigenţi. Avantajele monitoarelor din această serie sunt forma lor subţire, care se verifică ideal în timpul cuplării mai multor monitoare.

Vânzarea cu preţ redus
Dacă aveţi nevoie imediat de echipament sau aveţi un buget foarte limitat? Descoperiți ofertele speciale și reducerile de preț!
Aveţi întrebări?
Sunaţi sau scrieţi:

+40 (31) 228 83 00
info at senetic dot ro
Promoţii actuale:
-34%
-11%
Adresa e-mail este validă.
Abonează-te la newsletter-ul nostru şi fi în permanenţă la curent cu promoţiile şi noutăţile noastre!
Adresa e-mail este validă.
Această adresă E-mail este deja confirmată.
Această adresă E-mail încă nu a fost confirmată.
Mulţumim! Adresa ta e-mail necesită confirmare. Verifică poşta, am trimis pe adresa %1$s o scrisoare cu link-ul necesar pentru confirmare.
Parteneriate
Metode de plată
Metode de trimitere