Coşul Tău
Produsele în comenzi: 0Total: 0,00 RON
Produsele în cereri: 0Total: 0,00 RON
Încărcare...
Ai nevoie de ajutor sau sfaturi?
Departamentul nostru de vânzări vă poate ajuta cu informaţii utile:
Informații tehnice
+40 (31) 228 83 11
azure-do-zmiany

veritas-do-zmiany


Dell logo

Switch-urile Dell Networking este o gamă largă de comutatoare 1GbE şi 10Gb care economisesc energie şi sunt efective din punct de vedere al preţului, destinate pentru modernizarea şi utilizarea scalabilităţii din infrastructura de reţea.

 

Switch-urile din toate seriile N sunt standard echipate în sistemul Dell Networking OS 6. Configurare uşoară prin folosirea configurări automate pe pendrive permite pornirea rapidă a dispozitivelor fără a fi nevoie să fie oprită configuraţia TFTP şi fără prezenţa personalului calificat.

 

Seria comutatoarelor Dell Networking N2000 oferă 24 porturi PoE+, iar în cazul utilizării unei surse de alimentare suplimentare, exterioare chiar şi 48 de porturi. La cuplarea a 12 asemenea switch-uri în stack, vom obţine chiar şi 600 de porturi 1GbE.

 

Switch-urile Dell Networking N3000 sunt dispozitive mult mai eficiente, care deservesc 48 de porturi PoE+ fără a fi necesară utilizarea alimentării suplimentare. Stack-ul celor 12 comutatoare din această serie oferă acces la 624 porturi 1GbE.

 

Pentru cerinţele cele mai exigente, compania Dell a pregătit switch-uri din seria Networking N4000, care în funcţie de model deservesc de la 32 până la 64 porturi 10GbE. Stack-ul care este format din 12 dispozitive de acest tip, permite crearea unei soluţii care se caracterizează prin eficacitate, accesibilitate şi capacitate care poate deservi până la 672 porturi 10GbE.

 

Datorită utilizării Dell Fresh Air comutatoarele Dell Networking pot funcţiona la o temperatură de până la 50 grade Celsius, ceea ce permite o reducere semnificativă a costurilor de răcire.

Vânzarea cu preţ redus
Dacă aveţi nevoie imediat de echipament sau aveţi un buget foarte limitat? Descoperiți ofertele speciale și reducerile de preț!
Aveţi întrebări?
Sunaţi sau scrieţi:

+40 (31) 228 83 00
info at senetic dot ro
Promoţii actuale:
-39%
-34%
-27%
Adresa e-mail este validă.
Abonează-te la newsletter-ul nostru şi fi în permanenţă la curent cu promoţiile şi noutăţile noastre!
Adresa e-mail este validă.
Această adresă E-mail este deja confirmată.
Această adresă E-mail încă nu a fost confirmată.
Mulţumim! Adresa ta e-mail necesită confirmare. Verifică poşta, am trimis pe adresa %1$s o scrisoare cu link-ul necesar pentru confirmare.
Parteneriate
Metode de plată
Metode de trimitere