Coşul Tău
Produsele în comenzi: 0Total: 0,00 RON
Produsele în cereri: 0Total: 0,00 RON
Încărcare...
Ai nevoie de ajutor sau sfaturi?
Departamentul nostru de vânzări vă poate ajuta cu informaţii utile:
Informații tehnice
+40 (31) 228 83 11
azure-do-zmiany

veritas-do-zmiany


Dell logo

Dell Computer Corporation este o companie multinaţională. Compania se specializează în producţia calculatoarelor precum şi dispozitivelor periferice. Pe lângă produsele principale ale companiei mai includem calculatoarele personale, servere, laptop-uri, scanere, memorii calculator, netbook-uri precum şi alte dispozitive periferice.

 

Dell a fost fondat în anul 1984, de la bun început s-a bazat pe o dezvoltare dinamică a companiei precum şi a persoanelor care lucrează în ea. Compania permite realizarea visurilor datorită tehnologiei IT. De asemenea are grijă de mediu, prin susţinerea tuturor soluţiilor inovatoare care propun un mediu mai curat. Dezvoltarea pe o scală mondială a contribuit la deschiderea birourilor pe toate continentele. Compania a devenit principalul furnizor de calculatoare pentru sectorul medical.

 

Cel mai popular echipament al companiei Dell îl formează:

- Servere Dell (seria PowerEdge), care se verifică ideal în orice companie. În plus este permisă montarea lor în carcase tip tower, precum şi dulapuri rack. O elasticitate mare a configurării permite la o adaptare maximală la cerinţele unor persoane concrete. Cele mai cunoscute modele sunt: R320, R420, R520.
- Imprimantele şi tonerele Dell înseamnă o calitate înaltă a imprimării cuplate cu eficacitatea de a pune produsele acestei mărci într-o lumină cât mai bună având în vedere concurenţa. Fiabilitatea echipamentului a făcut, că au devenit elemente de echipare cel mai frecvent alese în firme de contabilitate, bănci şi industria financiară.
- Sursele de alimentare neîntreruptibile UPS sunt soluţii moderne de protecţie a dispozitivelor împotriva pierderilor de curent reieşite din funcţionarea reţelei energetice. Ideal se potrivesc pentru păstrarea continuităţii activităţii într-un anumit sistem. Păstrarea energiei electrice în situaţiile speciale măreşte protecţia datelor stocate şi prelucrate pe servere.

 

O gamă largă de opţiuni a serverelor arată universalitatea dispozitivelor în potrivirea la necesităţile anumitor companii, persoane, instituţii. Găsim în ele hard disk-uri, memorii RAM, adaptoare de reţea precum şi şine cantilever şi ventilatoare.

 

Vânzarea cu preţ redus
Dacă aveţi nevoie imediat de echipament sau aveţi un buget foarte limitat? Descoperiți ofertele speciale și reducerile de preț!
Aveţi întrebări?
Sunaţi sau scrieţi:

+40 (31) 228 83 00
info at senetic dot ro
Promoţii actuale:
-85%
-31%
-35%
Adresa e-mail este validă.
Abonează-te la newsletter-ul nostru şi fi în permanenţă la curent cu promoţiile şi noutăţile noastre!
Adresa e-mail este validă.
Această adresă E-mail este deja confirmată.
Această adresă E-mail încă nu a fost confirmată.
Mulţumim! Adresa ta e-mail necesită confirmare. Verifică poşta, am trimis pe adresa %1$s o scrisoare cu link-ul necesar pentru confirmare.
Parteneriate
Metode de plată
Metode de trimitere