Coşul Tău
Produsele în comenzi: 0Total: 0,00 RON
Produsele în cereri: 0Total: 0,00 RON
Încărcare...
Ai nevoie de ajutor sau sfaturi?
Departamentul nostru de vânzări vă poate ajuta cu informaţii utile:
Informații tehnice
+40 (31) 228 83 11
azure-do-zmiany

veritas-do-zmiany


Cisco Logo

Cisco îşi actualizează în continuu oferta infrastructurii de reţea adaptându-se la cerinţele clienţilor care sunt în permanentă creştere şi a standardelor din branşă care se referă de obicei la rapiditatea de transfer a datelor. Consecinţa acestui fapt este o gamă largă de transceivere, cu o capacitate de 10, 40 şi 100 GB care îndeplinesc cerinţele specificate în acordul IEEE 802.3ba din iulie 2010.

 

Transceiverele Cisco sunt proiectate şi executate în aşa fel, încât să păstreze o compatibilitate cu alte platforme Cisco. Sunt compatibile cu standardul branşelor Multi-Source Agreements. Aceste echipamente electronice sunt componente de bază de reţea de emisie-recepţie, care măresc elasticitatea configuraţiei echipamentelor în interiorul unei anumite structuri a hardware-ului.

 

Oferta Cisco include o ofertă bogată de transceivere cu diferiţi parametrii în ceea ce priveşte viteza, raza de acţiune, deservirea protocoalelor şi deservirea mediilor. Echipamentele sprijină Ethernet, Sonet/SDH şi aplicaţiile Fibre Channel. Cooperează pe deplin cu toate switch-urile şi routerele producţiei Cisco.

Vânzarea cu preţ redus
Dacă aveţi nevoie imediat de echipament sau aveţi un buget foarte limitat? Descoperiți ofertele speciale și reducerile de preț!
Aveţi întrebări?
Sunaţi sau scrieţi:

+40 (31) 228 83 00
info at senetic dot ro
Promoţii actuale:
-50%
-10%
-7%
Adresa e-mail este validă.
Abonează-te la newsletter-ul nostru şi fi în permanenţă la curent cu promoţiile şi noutăţile noastre!
Adresa e-mail este validă.
Această adresă E-mail este deja confirmată.
Această adresă E-mail încă nu a fost confirmată.
Mulţumim! Adresa ta e-mail necesită confirmare. Verifică poşta, am trimis pe adresa %1$s o scrisoare cu link-ul necesar pentru confirmare.
Parteneriate
Metode de plată
Metode de trimitere