0
Cerere de ofertă
0,00 RON
0
Cos
0,00 RON
Încărcare...
Încărcare...
Cererile şi comanda au fost actualizate!
Cererile şi comanda au fost actualizate! Cererile şi comanda au fost actualizate!
azure-do-zmiany

veritas-do-zmiany


Cisco Logo

Cisco îşi actualizează în continuu oferta infrastructurii de reţea adaptându-se la cerinţele clienţilor care sunt în permanentă creştere şi a standardelor din branşă care se referă de obicei la rapiditatea de transfer a datelor. Consecinţa acestui fapt este o gamă largă de transceivere, cu o capacitate de 10, 40 şi 100 GB care îndeplinesc cerinţele specificate în acordul IEEE 802.3ba din iulie 2010.

 

Transceiverele Cisco sunt proiectate şi executate în aşa fel, încât să păstreze o compatibilitate cu alte platforme Cisco. Sunt compatibile cu standardul branşelor Multi-Source Agreements. Aceste echipamente electronice sunt componente de bază de reţea de emisie-recepţie, care măresc elasticitatea configuraţiei echipamentelor în interiorul unei anumite structuri a hardware-ului.

 

Oferta Cisco include o ofertă bogată de transceivere cu diferiţi parametrii în ceea ce priveşte viteza, raza de acţiune, deservirea protocoalelor şi deservirea mediilor. Echipamentele sprijină Ethernet, Sonet/SDH şi aplicaţiile Fibre Channel. Cooperează pe deplin cu toate switch-urile şi routerele producţiei Cisco.

Info Box
Aveţi întrebări?
Sunaţi sau scrieţi:

+40 (21) 555 71 00
info at senetic dot ro
Promoţii actuale:
-15%
-27%
-72%
Păstrați legătura!
Abonați-vă la newsletterul nostru și fiți la curent cu promoțiile și știrile noastre.
Făcând clic pe butonul „Abonare” sunteți de acord să primiți informații de marketing pe adresa dumneavoastră de e-mail. Datele dumneavoastră cu caracter personal vor fi administrate de Senetic Distribution SRL, cu sediul social la Calea Rahovei nr. 266-268, corp 1, etaj 2, camera 11A, Axele A-B, Stalpii 2 ½ -3, sector 5, Bucharest, România. Aveți dreptul de a solicita acces la datele cu caracter personal și de a rectifica, șterge sau limita prelucrarea, precum și de a obiecta față de prelucrarea datelor. Puteți găsi informații detaliate despre prelucrarea datelor cu caracter personal în politica de confidențialitate.
Adresa e-mail este validă.
Această adresă E-mail este deja confirmată.
Această adresă E-mail încă nu a fost confirmată.
Vă mulțumim!
Verificați folderul Mesaje primite - veți primi un mesaj de la noi prin care vă solicităm să confirmați abonarea la newsletter.
Parteneriate
Metode de plată
Metode de trimitere