Coşul Tău
Produsele în comenzi: 0Total: 0,00 RON
Produsele în cereri: 0Total: 0,00 RON
Încărcare...
Ai nevoie de ajutor sau sfaturi?
Departamentul nostru de vânzări vă poate ajuta cu informaţii utile:
Informații tehnice
+40 (21) 555 71 01
azure-do-zmiany

veritas-do-zmiany


Cisco Logo

Cisco îşi actualizează în continuu oferta infrastructurii de reţea adaptându-se la cerinţele clienţilor care sunt în permanentă creştere şi a standardelor din branşă care se referă de obicei la rapiditatea de transfer a datelor. Consecinţa acestui fapt este o gamă largă de transceivere, cu o capacitate de 10, 40 şi 100 GB care îndeplinesc cerinţele specificate în acordul IEEE 802.3ba din iulie 2010.

 

Transceiverele Cisco sunt proiectate şi executate în aşa fel, încât să păstreze o compatibilitate cu alte platforme Cisco. Sunt compatibile cu standardul branşelor Multi-Source Agreements. Aceste echipamente electronice sunt componente de bază de reţea de emisie-recepţie, care măresc elasticitatea configuraţiei echipamentelor în interiorul unei anumite structuri a hardware-ului.

 

Oferta Cisco include o ofertă bogată de transceivere cu diferiţi parametrii în ceea ce priveşte viteza, raza de acţiune, deservirea protocoalelor şi deservirea mediilor. Echipamentele sprijină Ethernet, Sonet/SDH şi aplicaţiile Fibre Channel. Cooperează pe deplin cu toate switch-urile şi routerele producţiei Cisco.

Vânzarea cu preţ redus
Dacă aveţi nevoie imediat de echipament sau aveţi un buget foarte limitat? Descoperiți ofertele speciale și reducerile de preț!
Aveţi întrebări?
Sunaţi sau scrieţi:

+40 (21) 555 71 00
info at senetic dot ro
Promoţii actuale:
-77%
-11%
Păstrați legătura!
Abonați-vă la newsletterul nostru și fiți la curent cu promoțiile și știrile noastre.
Făcând clic pe butonul „Abonare” sunteți de acord să primiți informații de marketing pe adresa dumneavoastră de e-mail. Datele dumneavoastră cu caracter personal vor fi administrate de Senetic Distribution SRL, cu sediul social la Calea Rahovei nr. 266-268, corp 1, etaj 2, camera 11A, Axele A-B, Stalpii 2 ½ -3, sector 5, Bucharest, România. Aveți dreptul de a solicita acces la datele cu caracter personal și de a rectifica, șterge sau limita prelucrarea, precum și de a obiecta față de prelucrarea datelor. Puteți găsi informații detaliate despre prelucrarea datelor cu caracter personal în politica de confidențialitate.
Adresa e-mail este validă.
Această adresă E-mail este deja confirmată.
Această adresă E-mail încă nu a fost confirmată.
Vă mulțumim!
Verificați folderul Mesaje primite - veți primi un mesaj de la noi prin care vă solicităm să confirmați abonarea la newsletter.
Parteneriate
Metode de plată
Metode de trimitere