Coşul Tău
Produsele în comenzi: 0Total: 0,00 RON
Produsele în cereri: 0Total: 0,00 RON
Încărcare...
Ai nevoie de ajutor sau sfaturi?
Departamentul nostru de vânzări vă poate ajuta cu informaţii utile:
Informații tehnice
+40 (21) 555 71 01
azure-do-zmiany

veritas-do-zmiany


Cisco Logo

Oferta telefoniei IP a companiei include soluţii hardware precum şi software. De asigurarea serviciilor de voce a telefoanelor IP Cisco este răspunzător software-ul Cisco CallManager Express integrat cu Cisco IOS. CCME este un sistem ieftin, fiabil şi bogat în funcţii care permit deservirea a până la 240 de utilizatori.

 

Printre cele mai populare modele de telefoane IP din oferta Cisco se găsesc CP-7942G precum şi CP-6921. Cisco UC Phone 7942G este un echipament creat cu gândul la utilizatorii care deservesc un număr mare de apeluri telefonice, precum angajaţii departamentelor comerciale și cel al relațiilor cu clienții. Ecranul LCD de înaltă calitate permite utilizarea aplicaţiei XML.

 

Modelul Cisco UC Phone 6921 deserveşte 2 linii şi este echipat în sistemul full-duplex. Aparatul vine cu opţiunea Deep-Sleep, care permite economisirea energiei.

 

Oferta Cisco include, de asemenea, o gamă completă de accesorii şi module de expansiune pentru echipamente, software pentru gestionarea fiecărui aspect al convorbirilor telefonice în cadrul companiei (de ex. Cisco Unity Express pentru mesagerie vocală) precum şi integrarea cu software-uri externe precum Microsoft Office sau Lync.

Vânzarea cu preţ redus
Dacă aveţi nevoie imediat de echipament sau aveţi un buget foarte limitat? Descoperiți ofertele speciale și reducerile de preț!
Aveţi întrebări?
Sunaţi sau scrieţi:

+40 (21) 555 71 00
info at senetic dot ro
Promoţii actuale:
-5%
-18%
-16%
Adresa e-mail este validă.
Abonează-te la newsletter-ul nostru şi fi în permanenţă la curent cu promoţiile şi noutăţile noastre!
Adresa e-mail este validă.
Această adresă E-mail este deja confirmată.
Această adresă E-mail încă nu a fost confirmată.
Mulţumim!
Parteneriate
Metode de plată
Metode de trimitere