0
Cerere de ofertă
0,00 RON
0
Cos
0,00 RON
Încărcare...
Încărcare...
Cererile şi comanda au fost actualizate!
Cererile şi comanda au fost actualizate! Cererile şi comanda au fost actualizate!
azure-do-zmiany

veritas-do-zmiany


Cisco Logo

Switch-urile sunt un element de bază al construcţiei reţelelor, echipamentele Cisco oferind posibilitatea creării arhitecturilor de standard înalt. Oferta companiei include echipamente proiectate pentru a îndeplini cerinţele cele mai ridicate în ceea ce privește fiabilitate și debitul inalt, care sunt responsabile de performanţa şi satisfacţia utilizatorilor din reţea. Accentul a fost pus, de asemenea, pe eficienţa energetică, vitalitatea şi elasticitatea configurării şi extinderii reţelei.

 

Folosirea echipamentelor din seria Nexus şi Catalyst (printre altele  switch-urile modulare din seria 4500 şi 6500) permite crearea unor reţele scalabile şi elastice, care se pot dezvolta foarte uşor şi în acelaşi timp cu compania. Schimbările rapide sunt sprijinite de tehnologii precum Virtual Switching System şi StackWise Plus.

 

Oferta Cisco din categoria switch-uri cuprinde peste 3500 produse, ale căror piese sunt soluţiile modulare care permit crearea structurilor individuale. Această gamă largă acoperă nevoile fiecărui tip de reţele.

Info Box
Aveţi întrebări?
Sunaţi sau scrieţi:

+40 (21) 555 71 00
info at senetic dot ro
Promoţii actuale:
-63%
-14%
Păstrați legătura!
Abonați-vă la newsletterul nostru și fiți la curent cu promoțiile și știrile noastre.
Făcând clic pe butonul „Abonare” sunteți de acord să primiți informații de marketing pe adresa dumneavoastră de e-mail. Datele dumneavoastră cu caracter personal vor fi administrate de Senetic Distribution SRL, cu sediul social la Calea Rahovei nr. 266-268, corp 1, etaj 2, camera 11A, Axele A-B, Stalpii 2 ½ -3, sector 5, Bucharest, România. Aveți dreptul de a solicita acces la datele cu caracter personal și de a rectifica, șterge sau limita prelucrarea, precum și de a obiecta față de prelucrarea datelor. Puteți găsi informații detaliate despre prelucrarea datelor cu caracter personal în politica de confidențialitate.
Adresa e-mail este validă.
Această adresă E-mail este deja confirmată.
Această adresă E-mail încă nu a fost confirmată.
Vă mulțumim!
Verificați folderul Mesaje primite - veți primi un mesaj de la noi prin care vă solicităm să confirmați abonarea la newsletter.
Parteneriate
Metode de plată
Metode de trimitere