Coşul Tău
Produsele în comenzi: 0Total: 0,00 RON
Produsele în cereri: 0Total: 0,00 RON
Încărcare...
Ai nevoie de ajutor sau sfaturi?
Departamentul nostru de vânzări vă poate ajuta cu informaţii utile:
Informații tehnice
+40 (31) 228 83 11
azure-do-zmiany

veritas-do-zmiany


Cisco Logo

Routerele companiei Cisco îndeplinesc cerinţele actuale impuse de clienţi, care aşteaptă ca reţelele lor să fie deservite de materiale multimedia de fiecare tip. Modelele cel mai des alese sunt din oferta de routere Cisco sunt Cisco 1921 precum şi Cisco 881 Ethernet Sec Router – cel mai popular model 880 Series ISR.

 

Cisco 1921 este platforma pentru construirea reţelei ISR G2 care reprezintă un etalon de calitate în branşa routerelor, şi ceea ce este cel mai important, permite o adaptare simplă a reţelelor la necesităţile organizatorice care se modifică deseori. Asigură un confort înalt în comunicarea din interiorul companiei și asigură o infrastructură pentru transmiterea tuturor formelor de date, incluzând partea de sunet, video precum şi accesul la software-uri şi la aplicaţii. La fel ca şi celelalte routere Cisco îndeplineşte cerinţele PoE şi a fost echipat cu un sistem nou de gestionare a consumului de energie electrică.

 

Cisco 881 Ethernet Security Router este un echipament creat pentru a face posibil transferul de date sigur şi o comunicare vocală pentru companii. Împreună cu celelalte modele din seria 880 ISR creează o ofertă care îndeplineşte cerinţele companiilor de orice mărime.

Vânzarea cu preţ redus
Dacă aveţi nevoie imediat de echipament sau aveţi un buget foarte limitat? Descoperiți ofertele speciale și reducerile de preț!
Aveţi întrebări?
Sunaţi sau scrieţi:

+40 (31) 228 83 00
info at senetic dot ro
Promoţii actuale:
-7%
-14%
-34%
Adresa e-mail este validă.
Abonează-te la newsletter-ul nostru şi fi în permanenţă la curent cu promoţiile şi noutăţile noastre!
Adresa e-mail este validă.
Această adresă E-mail este deja confirmată.
Această adresă E-mail încă nu a fost confirmată.
Mulţumim! Adresa ta e-mail necesită confirmare. Verifică poşta, am trimis pe adresa %1$s o scrisoare cu link-ul necesar pentru confirmare.
Parteneriate
Metode de plată
Metode de trimitere