Coşul Tău
Produsele în comenzi: 0Total: 0,00 RON
Produsele în cereri: 0Total: 0,00 RON
Încărcare...
Ai nevoie de ajutor sau sfaturi?
Departamentul nostru de vânzări vă poate ajuta cu informaţii utile:
Informații tehnice
+40 (31) 228 83 11
azure-do-zmiany

veritas-do-zmiany


Cisco Logo

Soluţiile din categoria Firewall furnizate de compania Cisco permit un control rapid şi asigură protecţia reţelei din companie. Folosirea firewall-urilor Cisco asigură companiilor beneficii mari: Creşterea productivităţii angajaţilor prin prevenirea activităţilor nedorite în reţea, spam, malware şi descărcarea de software rău intenţionat. Reducerea costurilor de operare care apar în legătură cu eliminarea software-ului rău intenţionat şi daunele cauzate de acesta precum şi pauze ale funcţionării cauzate de software-ul rău intenţionat, afectate de încălcarea siguranţei. Prevenirea accesului neautorizat la date, prin identificarea utilizatorilor.

 

La nivel de hardware, siguranţa este garantată de echipamentele din seria ASA 5500-X, care sprijină software-ul Cisco Adaptive Security Appliance Software, ce asigură o activitate continuă şi compatibilitate a paravanului de protecţie cu celelalte elemente ale reţelei din producţia Cisco.

 

Cel mai popular model printre firewall-uri Cisco este disponibil în mai multe configuraţii, care cuprinde un număr diferit de utilizatori, porturi şi funcţionalităţi suplimentare este ASA 5505.

Vânzarea cu preţ redus
Dacă aveţi nevoie imediat de echipament sau aveţi un buget foarte limitat? Descoperiți ofertele speciale și reducerile de preț!
Aveţi întrebări?
Sunaţi sau scrieţi:

+40 (31) 228 83 00
info at senetic dot ro
Promoţii actuale:
-31%
-40%
-31%
Adresa e-mail este validă.
Abonează-te la newsletter-ul nostru şi fi în permanenţă la curent cu promoţiile şi noutăţile noastre!
Adresa e-mail este validă.
Această adresă E-mail este deja confirmată.
Această adresă E-mail încă nu a fost confirmată.
Mulţumim! Adresa ta e-mail necesită confirmare. Verifică poşta, am trimis pe adresa %1$s o scrisoare cu link-ul necesar pentru confirmare.
Parteneriate
Metode de plată
Metode de trimitere