România (schimbă)
Am pregătit magazinul nostru în limba şi valuta D-voastră.
Alegeţi-vă locaţia:
  0
  Cerere de ofertă
  0,00 RON
  0
  Cos
  0,00 RON
  Încărcare...
  Încărcare...
  Cererile şi comanda au fost actualizate!
  Cererile şi comanda au fost actualizate!Cererile şi comanda au fost actualizate!


  Cisco Logo

  Soluţiile din categoria Firewall furnizate de compania Cisco permit un control rapid şi asigură protecţia reţelei din companie. Folosirea firewall-urilor Cisco asigură companiilor beneficii mari: Creşterea productivităţii angajaţilor prin prevenirea activităţilor nedorite în reţea, spam, malware şi descărcarea de software rău intenţionat. Reducerea costurilor de operare care apar în legătură cu eliminarea software-ului rău intenţionat şi daunele cauzate de acesta precum şi pauze ale funcţionării cauzate de software-ul rău intenţionat, afectate de încălcarea siguranţei. Prevenirea accesului neautorizat la date, prin identificarea utilizatorilor.

   

  La nivel de hardware, siguranţa este garantată de echipamentele din seria ASA 5500-X, care sprijină software-ul Cisco Adaptive Security Appliance Software, ce asigură o activitate continuă şi compatibilitate a paravanului de protecţie cu celelalte elemente ale reţelei din producţia Cisco.

   

  Cel mai popular model printre firewall-uri Cisco este disponibil în mai multe configuraţii, care cuprinde un număr diferit de utilizatori, porturi şi funcţionalităţi suplimentare este ASA 5505.

  Promoţii actuale:
  -13%
  -13%
  Păstrați legătura!
  Abonați-vă la newsletterul nostru și fiți la curent cu promoțiile și știrile noastre.
  Făcând clic pe butonul „Abonare” sunteți de acord să primiți informații de marketing pe adresa dumneavoastră de e-mail. Datele dumneavoastră cu caracter personal vor fi administrate de Senetic Distribution SRL, cu sediul social la Calea Rahovei nr. 266-268, corp 60, etaj 3, camera 10A, Axele B1/2-D, Stalpii 11-12, sector 5, Bucuresti, România. Aveți dreptul de a solicita acces la datele cu caracter personal și de a rectifica, șterge sau limita prelucrarea, precum și de a obiecta față de prelucrarea datelor. Puteți găsi informații detaliate despre prelucrarea datelor cu caracter personal în politica de confidențialitate.
  Adresa e-mail este validă.
  Această adresă E-mail este deja confirmată.
  Această adresă E-mail încă nu a fost confirmată.
  Vă mulțumim!
  Verificați folderul Mesaje primite - veți primi un mesaj de la noi prin care vă solicităm să confirmați abonarea la newsletter.
  Parteneriate
  Metode de plată
  Metode de trimitere