Coşul Tău
Produsele în comenzi: 0Total: 0,00 RON
Produsele în cereri: 0Total: 0,00 RON
Încărcare...
Ai nevoie de ajutor sau sfaturi?
Departamentul nostru de vânzări vă poate ajuta cu informaţii utile:
Informații tehnice
+40 (21) 555 71 01
azure-do-zmiany

veritas-do-zmiany


Cisco Logo

Soluţiile din categoria Firewall furnizate de compania Cisco permit un control rapid şi asigură protecţia reţelei din companie. Folosirea firewall-urilor Cisco asigură companiilor beneficii mari: Creşterea productivităţii angajaţilor prin prevenirea activităţilor nedorite în reţea, spam, malware şi descărcarea de software rău intenţionat. Reducerea costurilor de operare care apar în legătură cu eliminarea software-ului rău intenţionat şi daunele cauzate de acesta precum şi pauze ale funcţionării cauzate de software-ul rău intenţionat, afectate de încălcarea siguranţei. Prevenirea accesului neautorizat la date, prin identificarea utilizatorilor.

 

La nivel de hardware, siguranţa este garantată de echipamentele din seria ASA 5500-X, care sprijină software-ul Cisco Adaptive Security Appliance Software, ce asigură o activitate continuă şi compatibilitate a paravanului de protecţie cu celelalte elemente ale reţelei din producţia Cisco.

 

Cel mai popular model printre firewall-uri Cisco este disponibil în mai multe configuraţii, care cuprinde un număr diferit de utilizatori, porturi şi funcţionalităţi suplimentare este ASA 5505.

Vânzarea cu preţ redus
Dacă aveţi nevoie imediat de echipament sau aveţi un buget foarte limitat? Descoperiți ofertele speciale și reducerile de preț!
Aveţi întrebări?
Sunaţi sau scrieţi:

+40 (21) 555 71 00
info at senetic dot ro
Promoţii actuale:
-77%
-63%
Păstrați legătura!
Abonați-vă la newsletterul nostru și fiți la curent cu promoțiile și știrile noastre.
Făcând clic pe butonul „Abonare” sunteți de acord să primiți informații de marketing pe adresa dumneavoastră de e-mail. Datele dumneavoastră cu caracter personal vor fi administrate de Senetic Distribution SRL, cu sediul social la Calea Rahovei nr. 266-268, corp 1, etaj 2, camera 11A, Axele A-B, Stalpii 2 ½ -3, sector 5, Bucharest, România. Aveți dreptul de a solicita acces la datele cu caracter personal și de a rectifica, șterge sau limita prelucrarea, precum și de a obiecta față de prelucrarea datelor. Puteți găsi informații detaliate despre prelucrarea datelor cu caracter personal în politica de confidențialitate.
Adresa e-mail este validă.
Această adresă E-mail este deja confirmată.
Această adresă E-mail încă nu a fost confirmată.
Vă mulțumim!
Verificați folderul Mesaje primite - veți primi un mesaj de la noi prin care vă solicităm să confirmați abonarea la newsletter.
Parteneriate
Metode de plată
Metode de trimitere