0
Cerere de ofertă
0,00 RON
0
Cos
0,00 RON
Încărcare...
Încărcare...
Cererile şi comanda au fost actualizate!
Cererile şi comanda au fost actualizate! Cererile şi comanda au fost actualizate!
azure-do-zmiany

veritas-do-zmiany


Cisco Logo

Soluţiile din categoria Firewall furnizate de compania Cisco permit un control rapid şi asigură protecţia reţelei din companie. Folosirea firewall-urilor Cisco asigură companiilor beneficii mari: Creşterea productivităţii angajaţilor prin prevenirea activităţilor nedorite în reţea, spam, malware şi descărcarea de software rău intenţionat. Reducerea costurilor de operare care apar în legătură cu eliminarea software-ului rău intenţionat şi daunele cauzate de acesta precum şi pauze ale funcţionării cauzate de software-ul rău intenţionat, afectate de încălcarea siguranţei. Prevenirea accesului neautorizat la date, prin identificarea utilizatorilor.

 

La nivel de hardware, siguranţa este garantată de echipamentele din seria ASA 5500-X, care sprijină software-ul Cisco Adaptive Security Appliance Software, ce asigură o activitate continuă şi compatibilitate a paravanului de protecţie cu celelalte elemente ale reţelei din producţia Cisco.

 

Cel mai popular model printre firewall-uri Cisco este disponibil în mai multe configuraţii, care cuprinde un număr diferit de utilizatori, porturi şi funcţionalităţi suplimentare este ASA 5505.

Info Box
Aveţi întrebări?
Sunaţi sau scrieţi:

+40 (21) 555 71 00
info at senetic dot ro
Promoţii actuale:
-63%
-72%
-14%
Păstrați legătura!
Abonați-vă la newsletterul nostru și fiți la curent cu promoțiile și știrile noastre.
Făcând clic pe butonul „Abonare” sunteți de acord să primiți informații de marketing pe adresa dumneavoastră de e-mail. Datele dumneavoastră cu caracter personal vor fi administrate de Senetic Distribution SRL, cu sediul social la Calea Rahovei nr. 266-268, corp 1, etaj 2, camera 11A, Axele A-B, Stalpii 2 ½ -3, sector 5, Bucharest, România. Aveți dreptul de a solicita acces la datele cu caracter personal și de a rectifica, șterge sau limita prelucrarea, precum și de a obiecta față de prelucrarea datelor. Puteți găsi informații detaliate despre prelucrarea datelor cu caracter personal în politica de confidențialitate.
Adresa e-mail este validă.
Această adresă E-mail este deja confirmată.
Această adresă E-mail încă nu a fost confirmată.
Vă mulțumim!
Verificați folderul Mesaje primite - veți primi un mesaj de la noi prin care vă solicităm să confirmați abonarea la newsletter.
Parteneriate
Metode de plată
Metode de trimitere