Coşul Tău
Produsele în comenzi: 0Total: 0,00 RON
Produsele în cereri: 0Total: 0,00 RON
Încărcare...
Ai nevoie de ajutor sau sfaturi?
Departamentul nostru de vânzări vă poate ajuta cu informaţii utile:
Informații tehnice
+40 (31) 228 83 11
azure-do-zmiany

veritas-do-zmiany


Cisco Logo

Oferta produselor Cisco pentru construcţia reţelelor fără fir, include soluţii destinate pentru a fi utilizate în interior precum şi în exterior, asigurând un acces simplu şi rapid la reţea.

 

Pentru birouri, cel mai popular şi economic este modelul AIR-SAP1602I-E-K9 care permite transmiterea datelor cu o vitez[ maximă de 300 MBit/s. O integrare uşoară cu reţeaua existentă, costuri reduse precum şi gestionarea energiei în conformitate cu standardul PoE fac ca acest model să fie o alegere excelentă pentru aplicaţiile mici. Clienţii care necesită reţele mai mari ar trebui să faca cunoştinţă cu seriile Access Points 2600, 3500, 3600 precum şi 3700.

 

În aplicările exterioare, într-un mediu exigent care expune echipamentul electronic la pericolul precum condiţiile meteorologice nefavorabile, temperaturi înalte sau impurităţi, ideal este echipamentul din seria Cisco Aironet 1530, 1550 şi 1552S, care asigură utilizatorilor un acces rapid fără fir pentru aplicaţiile şi resursele reţelei.

Vânzarea cu preţ redus
Dacă aveţi nevoie imediat de echipament sau aveţi un buget foarte limitat? Descoperiți ofertele speciale și reducerile de preț!
Aveţi întrebări?
Sunaţi sau scrieţi:

+40 (31) 228 83 00
info at senetic dot ro
Promoţii actuale:
-31%
-50%
-85%
Adresa e-mail este validă.
Abonează-te la newsletter-ul nostru şi fi în permanenţă la curent cu promoţiile şi noutăţile noastre!
Adresa e-mail este validă.
Această adresă E-mail este deja confirmată.
Această adresă E-mail încă nu a fost confirmată.
Mulţumim! Adresa ta e-mail necesită confirmare. Verifică poşta, am trimis pe adresa %1$s o scrisoare cu link-ul necesar pentru confirmare.
Parteneriate
Metode de plată
Metode de trimitere