Coşul Tău
Produsele în comenzi: 0Total: 0,00 RON
Produsele în cereri: 0Total: 0,00 RON
Încărcare...
Ai nevoie de ajutor sau sfaturi?
Departamentul nostru de vânzări vă poate ajuta cu informaţii utile:
Informații tehnice
+40 (31) 228 83 11
azure-do-zmiany

veritas-do-zmiany


Cisco Logo

Este o corporaţie americană multinaţională care se specializează în domeniul echipamentelor de telecomunicaţii, în care includem router-ele, switch-urile (comutatoare de reţea), paravane de protecţie (firewall-urile), gateway-urile, dispozitive pentru reţelele fără fir, telefoane IP utilizate în telefonia VOIP.

 

Componentele excelente, din care sunt construite dispozitivele mărcii Cisco fac ca produsele acestei companii să prezinte un model demn de urmat pentru întreaga concurenţă care luptă pe piaţa reţelelor din întreaga lume. Soluţii inovatoare, sisteme de management inovatoare precum şi o totală optimizare de acţionare şi funcţionalitate sunt caracteristicile cerute de majoritatea clienţilor finali. O ofertă largă a produselor asigură o ideală potrivire la necesităţile clientului, iar fiabilitatea şi garanţia unei funcţionalităţi maximale cuceresc inima persoanelor private precum şi a companiilor şi corporaţiilor mari.

 

Comutatoarele de reţea precum şi routere mărci Cisco oferă o scalabilitate maximală, eficacitate mare şi simţul unei siguranţe depline a funcţionalităţii şi a accesului la dispozitivele posedate. O gamă largă de modele, chiar dacă panoul de configurare este foarte dezvoltat permite o configurare rapidă şi o administrare simplă a dispozitivelor.

 

Firewall-urile marcate cu semnul Cisco sunt considerate ca unele dintre cele mai durabile de pe piaţă. Bazate pe platforma modulară permit o scalare ideală a dispozitivelor sub cererea unei siguranţe de la anumite reţele, iar diferenţierea metodelor utilizate măresc siguranţa datelor în acest sistem.

 

Produse cunoscute sunt şi soluţiile telefoniei IP, printre care găsim telefoanele VOIP, datorită cărora putem micşora costurile maximale legate de legăturile telefonice. Modele de telefoane îmbunătăţite cu display, staţie de conferinţă, videocall, alimentatoare, precum şi multe alte elemente care asigură o calitate ideală a apelurilor şi potrivirea sub necesităţile fiecărui utilizator.

 

Dispozitivele Cisco numite în ultimul timp sinonime ale Internetului, de ani de zile dobândesc o mulţime de clienţi mulţumiţi. Sunt folosite pentru construirea şi îmbunătăţirea multor soluţii de Internet, acum la preţuri mult mai atractive şi mai scăzute.

 

Vânzarea cu preţ redus
Dacă aveţi nevoie imediat de echipament sau aveţi un buget foarte limitat? Descoperiți ofertele speciale și reducerile de preț!
Aveţi întrebări?
Sunaţi sau scrieţi:

+40 (31) 228 83 00
info at senetic dot ro
Promoţii actuale:
-83%
-7%
-32%
Adresa e-mail este validă.
Abonează-te la newsletter-ul nostru şi fi în permanenţă la curent cu promoţiile şi noutăţile noastre!
Adresa e-mail este validă.
Această adresă E-mail este deja confirmată.
Această adresă E-mail încă nu a fost confirmată.
Mulţumim! Adresa ta e-mail necesită confirmare. Verifică poşta, am trimis pe adresa %1$s o scrisoare cu link-ul necesar pentru confirmare.
Parteneriate
Metode de plată
Metode de trimitere