Senetic - echipamente IT și soluții de rețea

Faceți cunoștință cu noua platformă pentru revânzători - Senetic B2B!

Mișto că ești aici! Împreună vom atinge
obiectivele afacerii noastre!

Cum vă putem sprijini mai bine afacerea?

Dorim să nu fim doar un furnizor pentru dumneavoastră, ci un partener. De aceea, vă încurajez să utilizați platforma noastră B2B, creată cu gândul la revânzători. Împreună, vom obține mai mult!

CEO, Senetic
Senetic - Marcin Białożyt
Comutatoare - Cisco, HPE, HuaweiComutatoare
HDD și SSD - Western Digital, Seagate, DellConduce
HardwareHardware
MonitoareMonitoare
Servere HPE și DellServere
Alimentarea cu energie electricăAlimentarea cu energie electrică

Pentru revânzători ca dumneavoastră, Senetic nu este doar un furnizor, ci un partener în lumea IT. Oferta noastră nu include doar hardware de la cei mai buni producători, ci și soluții și tehnologii de ultimă generație care vă vor ajuta să vă remarcați pe piață.

Mergeți la platforma B2B

Povestea noastră

Senetic a fost înființată în 2009 în Polonia, având ca obiectiv încă de la început expansiunea internațională. Am deschis prima noastră filială de peste hotare în 2010, în Marea Britanie, iar în anii următori ne-am extins în mod constant aria de activitate în alte țări. În prezent, avem 35 de companii la nivel mondial și vindem în 58 de țări.

14Ani de experiență în domeniu
630milioane PLN cifra de afaceri
58Țările în care vindem
35Companii din întreaga lume
2milioane de clienți pe an
Senetic - echipamente de rețea, servere, switch-uri, unități, monitoare

Cunoștințele și experiența noastră în continuă creștere ne permit să identificăm cu exactitate nevoile clienților de pe piețele locale și să le oferim produsele și serviciile pe care aceștia le așteaptă. Ne construim oferta pe baza tendințelor actuale de dezvoltare a noilor tehnologii și a schimbărilor pe care acestea le aduc în lume și în societate. În fiecare an, companii mici și mijlocii din întreaga lume se alătură comunității noastre de clienți obișnuiți. Vânzările în creștere reflectă încrederea pe care clienții noștri o au în noi ca furnizor IT. Suntem mândri să sprijinim dezvoltarea și digitalizarea IMM-urilor de pe toate continentele.

Beneficiile colaborării cu Senetic

Senetic - Servicii de implementare și configurare software

Asistență tehnică

Indiferent de provocările pe care le întâmpinați, echipa noastră de consultanți este aici pentru a vă ajuta. Veți primi sprijin dedicat în fiecare etapă a colaborării.

Senetic - Servicii de implementare și configurare software

Gamă largă de produse IT

Gama noastră largă de produse IT ne permite să ne adaptăm la nevoile individuale ale clienților dumneavoastră. Împreună cu noi, oferta dumneavoastră devine cuprinzătoare și globală.

Senetic - Servicii de implementare și configurare software

Prețuri atractive pentru parteneri

În calitate de distribuitor al nostru, beneficiați de prețuri preferențiale, ceea ce vă permite să oferiți condiții competitive clienților dumneavoastră.

Senetic - Servicii de implementare și configurare software

Livrare rapidă

Cu noi, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la termenele limită. Datorită canalelor noastre logistice dovedite, produsele ajung întotdeauna la timp la dumneavoastră și la clienții dumneavoastră.

Senetic - Servicii de implementare și configurare software

Suport post-vânzare

Cooperarea noastră nu se încheie odată cu livrarea produsului. Oferim asistență post-vânzare, ajutând la rezolvarea problemelor și răspunzând la orice întrebări pe care le pot avea clienții dumneavoastră.

Consultați oferta noastră specială pentru revânzători
Mergeți la platforma B2B

Parteneri