Coşul Tău
Produsele în comenzi: 0Total: 0,00 RON
Produsele în cereri: 0Total: 0,00 RON
Încărcare...
Ai nevoie de ajutor sau sfaturi?
Departamentul nostru de vânzări vă poate ajuta cu informaţii utile:
Informații tehnice
+40 (21) 555 71 01
azure-do-zmiany

veritas-do-zmiany


APC logo

PowerChute este un software care se ocupă cu gestionare a consumului de energie electrică din reţeaua de calculatoare în cadrul companiei în cazul unor pauze mai lungi în alimentarea cu energie electrică. Sarcina principală a software-lui este închiderea automată şi sigură a tuturor sistemelor, astfel încât datele să nu sufere deteriorări, ceea ce poate avea loc în cazul unei pierderi bruşte de energie.

 

Software-ul PowerChute Business Edition permite gestionarea la distanţă mai multor surse de alimentare UPS şi oferă funcţii optimale inovatoare de gestionare a energiei în cadrul reţelei companiei.

 

În versiunea PowerChute Network Shutdown software-ul în colaborate cu placa APC UPS Network Management Card permite obţinerea unei performanţe maxime iar în caz de necesitate oprirea sigură a serverelor fizice şi virtuale. Software-ul a fost programat cu gândul la scalabilitate, care permite utilizatorilor să opereze de la distanţă cu echipamentele a multor clienţi folosind browser-ul.

 

După cumpărarea licenţei software-ul poate fi descărcat de pe pagina web a producătorului sau achizitorul poate să o primească pe CD.

Vânzarea cu preţ redus
Dacă aveţi nevoie imediat de echipament sau aveţi un buget foarte limitat? Descoperiți ofertele speciale și reducerile de preț!
Aveţi întrebări?
Sunaţi sau scrieţi:

+40 (21) 555 71 00
info at senetic dot ro
Promoţii actuale:
-26%
-27%
Păstrați legătura!
Abonați-vă la newsletterul nostru și fiți la curent cu promoțiile și știrile noastre.
Făcând clic pe butonul „Abonare” sunteți de acord să primiți informații de marketing pe adresa dumneavoastră de e-mail. Datele dumneavoastră cu caracter personal vor fi administrate de Senetic Distribution SRL, cu sediul social la Calea Rahovei nr. 266-268, corp 1, etaj 2, camera 11A, Axele A-B, Stalpii 2 ½ -3, sector 5, Bucharest, România. Aveți dreptul de a solicita acces la datele cu caracter personal și de a rectifica, șterge sau limita prelucrarea, precum și de a obiecta față de prelucrarea datelor. Puteți găsi informații detaliate despre prelucrarea datelor cu caracter personal în politica de confidențialitate.
Adresa e-mail este validă.
Această adresă E-mail este deja confirmată.
Această adresă E-mail încă nu a fost confirmată.
Vă mulțumim!
Verificați folderul Mesaje primite - veți primi un mesaj de la noi prin care vă solicităm să confirmați abonarea la newsletter.
Parteneriate
Metode de plată
Metode de trimitere