0
Cerere de ofertă
0,00 RON
0
Cos
0,00 RON
Încărcare...
Încărcare...
Cererile şi comanda au fost actualizate!
Cererile şi comanda au fost actualizate! Cererile şi comanda au fost actualizate!


APC logo

Sursele de alimentare Smart-UPS ale companiei APC reprezintă o soluţie destinată pentru asigurarea siguranţei echipamentelor şi a reţelelor informatice în întreprinderi, server room-uri şi centrele de date. Protecţia mai ales a datelor importante şi a echipamentului de specialitate scump, necesită de la sursele de alimentare APC îndeplinirea celor mai mari standarde de calitate şi performanţă în funcţionare.

 

O gamă largă a ofertei Smart-UPS permite alegerea soluţiilor corespunzătoare pentru necesităţile companiei printre modelele de bază, standarde şi cu o perioadă lungă de funcţionare şi pentru cerinţele cele mai exigente. Modelele standard reprezintă în prezent cele mai populare soluţii din lume care sunt folosite în operarea cu serverele şi memoriile de masă.

 

Performanţa, funcţionalitatea şi timpul de menţinere a alimentării în echipamente se poate îmbunătăţi cu ajutorul unor bateri, accesorii suplimentare, şi folosind software de specialitate din seria PowerChute care servesc pentru controlul funcţionării, comenzii şi optimizării performanţei în sursele de alimentare APC.

 

Cele mai populare modele Smart-UPS sunt SMT1500I şi SURTD5000RMXLI.

Info Box
Aveţi întrebări?
Sunaţi sau scrieţi:

+40 (21) 555 71 00
info at senetic dot ro
Promoţii actuale:
-28%
-14%
Păstrați legătura!
Abonați-vă la newsletterul nostru și fiți la curent cu promoțiile și știrile noastre.
Făcând clic pe butonul „Abonare” sunteți de acord să primiți informații de marketing pe adresa dumneavoastră de e-mail. Datele dumneavoastră cu caracter personal vor fi administrate de Senetic Distribution SRL, cu sediul social la Calea Rahovei nr. 266-268, corp 1, etaj 2, camera 11A, Axele A-B, Stalpii 2 ½ -3, sector 5, Bucharest, România. Aveți dreptul de a solicita acces la datele cu caracter personal și de a rectifica, șterge sau limita prelucrarea, precum și de a obiecta față de prelucrarea datelor. Puteți găsi informații detaliate despre prelucrarea datelor cu caracter personal în politica de confidențialitate.
Adresa e-mail este validă.
Această adresă E-mail este deja confirmată.
Această adresă E-mail încă nu a fost confirmată.
Vă mulțumim!
Verificați folderul Mesaje primite - veți primi un mesaj de la noi prin care vă solicităm să confirmați abonarea la newsletter.
Parteneriate
Metode de plată
Metode de trimitere