Coşul Tău
Produsele în comenzi: 0Total: 0,00 RON
Produsele în cereri: 0Total: 0,00 RON
Încărcare...
Ai nevoie de ajutor sau sfaturi?
Departamentul nostru de vânzări vă poate ajuta cu informaţii utile:
Informații tehnice
+40 (21) 555 71 01
azure-do-zmiany

veritas-do-zmiany


APC logo

Sursele de alimentare Back-UPS APC sunt un lider mondial în domeniul de siguranţă şi de alimentare a echipamentelor electronice. Seria Back-UPS este o ofertă destinată pentru uz casnic şi pentru birou. Sursele de alimentare asigură protecţia echipamentelor în cazul unor fluctuaţii de tensiune, supratensiuni, precum şi, asigură alimentarea cu ajutorul acumulatorului în timpul pierderii de alimentare din exterior, permiţând decuplarea sigură a echipamentelor fără a pierde datele şi fără a deteriora hardware-ul. De încrederea clienţilor se bucură atât modelele de amplasat pe podea, cum ar fi de ex. APC Back-UPS 400 cât şi cele amplasate în carcasă de tip Tower (turn) – APC Back-UPS 320 şi 350.

 

Seria Back-UPS Pro reprezintă sursele de alimentare de clasă superioară care posedă câteva funcţionalităţi suplimentare în funcţie de versiunea standard. Sunt echipate în ecrane LCD pentru a fi deservite mai uşor, sistem de reglare automată a tensiunii şi soluţii de reducere a consumului de energie, iar timpul de funcţionare a acumulatorului a fost prelungit. Sursele de alimentare Back-UPS Pro pot fi gestionate cu ajutorul software-ului PowerChute, care permite obţinerea capacităţii optimale a acestora.

 

Printre echipamentele Back-UPS Pro alese cel mai des de către clienţi, enumăram modelele Back-UPS Pro 550, Back-UPS Pro 900 şi cel mai bun din toată familia Back-UPS sursă de alimentare Back-UPS Pro 1500.

Vânzarea cu preţ redus
Dacă aveţi nevoie imediat de echipament sau aveţi un buget foarte limitat? Descoperiți ofertele speciale și reducerile de preț!
Aveţi întrebări?
Sunaţi sau scrieţi:

+40 (21) 555 71 00
info at senetic dot ro
Promoţii actuale:
-17%
-62%
Păstrați legătura!
Abonați-vă la newsletterul nostru și fiți la curent cu promoțiile și știrile noastre.
Făcând clic pe butonul „Abonare” sunteți de acord să primiți informații de marketing pe adresa dumneavoastră de e-mail. Datele dumneavoastră cu caracter personal vor fi administrate de Senetic Distribution SRL, cu sediul social la Calea Rahovei nr. 266-268, corp 1, etaj 2, camera 11A, Axele A-B, Stalpii 2 ½ -3, sector 5, Bucharest, România. Aveți dreptul de a solicita acces la datele cu caracter personal și de a rectifica, șterge sau limita prelucrarea, precum și de a obiecta față de prelucrarea datelor. Puteți găsi informații detaliate despre prelucrarea datelor cu caracter personal în politica de confidențialitate.
Adresa e-mail este validă.
Această adresă E-mail este deja confirmată.
Această adresă E-mail încă nu a fost confirmată.
Vă mulțumim!
Verificați folderul Mesaje primite - veți primi un mesaj de la noi prin care vă solicităm să confirmați abonarea la newsletter.
Parteneriate
Metode de plată
Metode de trimitere