Coşul Tău
Produsele în comenzi: 0Total: 0,00 RON
Produsele în cereri: 0Total: 0,00 RON
Încărcare...
Ai nevoie de ajutor sau sfaturi?
Departamentul nostru de vânzări vă poate ajuta cu informaţii utile:
Informații tehnice
+40 (31) 228 83 11
azure-do-zmiany

veritas-do-zmiany


APC logo

Oferta unei game largi de accesorii care sprijină funcţionarea surselor de alimentare APC permite folosirea optimală, gestionarea simplă şi o viaţă mai lungă a echipamentelor. Plăci de management pentru sursele de alimentare UPS fabricate de compania APC asigură un management şi un control simplu al echipamentelor care intră în componenţa reţelei. Pentru management poate fi folosit browser-ul, protocolul SNMP sau linia de comandă. Pentru placa de reţea cu management (placă de reţea pentru monitorizare şi control) este anexat software-ul PowerChute în versiunea Network Shutdown.

 

Oferta APC include, de asemenea, şi dulapuri industriale din familia NetShelter, împărţită în 3 serii de produse. NetShelter SX sunt carcase moderne IT cu parametrii excelenţi de răcire, alimentare, monitorizare a echipamentelor şi distribuirea cablajului. NetShelter SV este o serie mai economică a produselor, dar care oferă standarde înalte de calitate şi performanţă. Cu gândul la birouri şi companiile mici, unde nu există posibilitatea de a amplasa echipamentul IT a fost creată seria NetShelter CX. Sunt carcase IT care arată ca o mobilă simplă de birou, pot fi uşor instalate, datorită dezactivării excelente a sunetului, garantează un confort în muncă în apropierea echipamentelor.

 

Pentru fiecare produs din seria Back-UPS precum şi Smart-UPS compania APC oferă posibilitatea de a cumpăra o garanţie prelungită la un preţ atractiv.

Vânzarea cu preţ redus
Dacă aveţi nevoie imediat de echipament sau aveţi un buget foarte limitat? Descoperiți ofertele speciale și reducerile de preț!
Aveţi întrebări?
Sunaţi sau scrieţi:

+40 (31) 228 83 00
info at senetic dot ro
Promoţii actuale:
-29%
-83%
Adresa e-mail este validă.
Abonează-te la newsletter-ul nostru şi fi în permanenţă la curent cu promoţiile şi noutăţile noastre!
Adresa e-mail este validă.
Această adresă E-mail este deja confirmată.
Această adresă E-mail încă nu a fost confirmată.
Mulţumim! Adresa ta e-mail necesită confirmare. Verifică poşta, am trimis pe adresa %1$s o scrisoare cu link-ul necesar pentru confirmare.
Parteneriate
Metode de plată
Metode de trimitere