Coşul Tău
Produsele în comenzi: 0Total: 0,00 RON
Produsele în cereri: 0Total: 0,00 RON
Încărcare...
Ai nevoie de ajutor sau sfaturi?
Departamentul nostru de vânzări vă poate ajuta cu informaţii utile:
Informații tehnice
+40 (31) 228 83 11
azure-do-zmiany

veritas-do-zmiany


APC logo

APC (American Power Conversion Corporation) este un producător de clasă mondială a sistemelor surselor de alimentare neîntreruptibile (UPS - Uninterruptible Power Supply). La principalele produse a companiei includem dispozitivele electronice care protejează maşinile împotriva săriturilor de tensiuni şi perturbări de putere, precum şi aparatura care are ca scop furnizarea unei energii electrice în caz de urgenţă.

 

Istoria companiei APC începe în anul 1981 când inginerii din MIT (Massachusetts Institute of Technology) au început să lucreze la un proiect guvernamental care avea ca scop folosirea energiei solare. După finalizarea proiectului în anul 1984 compania a început activităţi legate de echipamentele UPS.

 

Compania APC este cunoscută datorită standardelor de calitate înalte, dezvoltarea tehnologiei şi a soluţiilor inovatoare în domeniul funcţionării continue a sistemelor infrastructurii fizice pentru reţelele critice (NCPI).

 

În oferta companiei, locul principal îl ocupă aparatura Back-UPS, a căror loc de muncă sunt casele private precum şi întreprinderile mici. Este seria de bază a dispozitivelor de protecţie. Aparatura din această serie posedă un autotest periodic, care permite descoperirea mai la timp a schimbărilor din acumulator. Permite la descoperirea diferitelor tipuri de eventuale defecţiuni a acumulatorului şi luarea unor decizii practice în scurt timp.

 

Pentru companiile mai mari sunt recomandate aparaturile din grupa Smart-UPS. Menţinerea alimentării în cazul unei energii, în cazul unor companii mai mari, poate avea o influenţă semnificativă în oprirea procesului de producţie sau a unei munci comune a mai multor persoane. Cele mai populare modele din acest segment al ofertei sunt: seria SMT i SUA precum şi seria SURT şi SURTD.

 

Compania APC a avut grijă să lanseze şi o bogată ofertă de accesorii pentru dispozitivele sale, printre care putem găsi setul de baterii în blistre sau şipci de alimentare.

 

Echipamentele APC UPS îşi găsesc o utilizarea ideală în reţelele calculatoarelor, unde asigură protecţie serverelor, routere-lor şi comutatoarelor. O fiabilitate maximală şi eficienţa anumitor modele va mulţumi fiecare necesitate de protecţie a echipamentului.

Vânzarea cu preţ redus
Dacă aveţi nevoie imediat de echipament sau aveţi un buget foarte limitat? Descoperiți ofertele speciale și reducerile de preț!
Aveţi întrebări?
Sunaţi sau scrieţi:

+40 (31) 228 83 00
info at senetic dot ro
Promoţii actuale:
-31%
-64%
-31%
Adresa e-mail este validă.
Abonează-te la newsletter-ul nostru şi fi în permanenţă la curent cu promoţiile şi noutăţile noastre!
Adresa e-mail este validă.
Această adresă E-mail este deja confirmată.
Această adresă E-mail încă nu a fost confirmată.
Mulţumim! Adresa ta e-mail necesită confirmare. Verifică poşta, am trimis pe adresa %1$s o scrisoare cu link-ul necesar pentru confirmare.
Parteneriate
Metode de plată
Metode de trimitere