Coşul Tău
Produsele în comenzi: 0Total: 0,00 RON
Produsele în cereri: 0Total: 0,00 RON
Încărcare...
Ai nevoie de ajutor sau sfaturi?
Departamentul nostru de vânzări vă poate ajuta cu informaţii utile:
Informații tehnice
+40 (21) 555 71 01
azure-do-zmiany

veritas-do-zmiany


Allied Telesis logo

Media convertoarele Allied Telesis permit extinderea posibilităţilor reţelei. Prin transformarea semnalelor de difuzare, modifică semnalul de pe cablul  UTP în semnal de fibră optică. Datorită tehnologiei avansate, este posibilă evitarea restricţiilor care rezultă din standardul  Ethernet.

Producătorul oferă, printre altele,  modelele AT-MC103XL-60, AT-MC1004-60, AT-GS2002/SP-60, AT-MC1008/SP-60, AT-MC101XL-20 şi AT-MC102XL-20. Luând decizia  cu privire la o soluție specifică, trebuie să aveţi în vedere parametrii - de exemplu, modurile de operare, tipul de instalare, compatibilitate, raza de acțiune și construcţia. Alegerea corespunzătoare va permite cea mai bună utilizare a funcțiilor disponibile.

Dispozitive - în funcţie de model - pot fi utilizate într-o varietate de medii. Sunt perfecte, printre altele, în reţelele locale distribuite pe distanțe mari, care conectează complexe de clădiri, cum ar fi școli, hoteluri, spitale și bănci.

Calitatea înaltă și prețurile avantajoase fac ca media convertoarele să fie foarte populare. Contactați-ne pentru a afla care model va fi potrivit în compania Dvs.!

Vânzarea cu preţ redus
Dacă aveţi nevoie imediat de echipament sau aveţi un buget foarte limitat? Descoperiți ofertele speciale și reducerile de preț!
Aveţi întrebări?
Sunaţi sau scrieţi:

+40 (21) 555 71 00
info at senetic dot ro
Promoţii actuale:
-58%
-44%
Adresa e-mail este validă.
Abonează-te la newsletter-ul nostru şi fi în permanenţă la curent cu promoţiile şi noutăţile noastre!
Adresa e-mail este validă.
Această adresă E-mail este deja confirmată.
Această adresă E-mail încă nu a fost confirmată.
Mulţumim!
Parteneriate
Metode de plată
Metode de trimitere