Coşul Tău
Produsele în comenzi: 0Total: 0,00 RON
Produsele în cereri: 0Total: 0,00 RON
Încărcare...
Ai nevoie de ajutor sau sfaturi?
Departamentul nostru de vânzări vă poate ajuta cu informaţii utile:
Informații tehnice
+40 (31) 228 83 11
azure-do-zmiany

veritas-do-zmiany


Allied Telesis logo

Allied Telesis este un furnizor de soluţii din intervalul infrastructurii de rețea și de produse flexibile, interoperabile dedicate acesteia. Fondată în 1987, în Japonia, compania este unul dintre liderii din industria IT. Creând reţele inovatoare, bazate pe standardele IP, permite fuzionarea fluentă a serviciilor verbale, video și transmisiei de date. Oferta lor este destinată pentru cele mai multe segmente - de la afaceri sau administrare, prin serviciul de sănătate, sectorul educației, turismului și hotelier, până la  furnizorii de servicii de rețea.

Eficientizarea activităţii și costurile scăzute de operare fac ca soluţiile Allied Telesis să se bucure de o mare popularitate în întreaga lume. Angajându-se în modernizarea modului de livrare și de gestionare a aplicațiilor și serviciilor, compania măreşte calitatea ofertei și facilitează dezvoltarea dinamică. În portofoliul producătorului veţi găsi, printre altele, switch-uri, media-convertoare și adaptoare PCI.

Gigantul din Japonia ofera soluţii creative, inovatoare, care măresc productivitatea și îmbunătățesc rezultatele muncii. Oferind o gamă largă de instrumente interoperabile, facilitează adaptarea la schimbarea rapidă a realităţii tehnologie. Proiectând dispozitive inteligente, deschide clienţilor săi un nou look la afaceri.

Compania oferă switch-uri infailibile din seria 8000GS, 8000S, 9000, CentreCOM series, FS700, FS750, FS970M, GS900, GS950, x200 şi x510. Furnizează, de asemenea, şi media-convertoare Fast Ethernet Media şi Gigabit Media, precum și un set complet de echipamente care completează structura completă. Posedă, de asemenea, o gamă largă de adaptoare PCI.

Misiunea Allied Telesis este de a oferi  soluţii de cea mai înaltă calitate la prețuri avantajoase. Bazându-se pe o bogată experiență și standardele inovatoare, producătorul oferă o infrastructură completă - de la switch-uri puternice de al treilea strat  până la media-convertoare avansate.

Dacă sunteți interesat de oferta producătorului, vă recomandăm să contactați specialiștii noștri, care vor fi încântaţi să ofere detalii şi vă vor ajuta să alegeți cea mai bună soluție.

Vânzarea cu preţ redus
Dacă aveţi nevoie imediat de echipament sau aveţi un buget foarte limitat? Descoperiți ofertele speciale și reducerile de preț!
Aveţi întrebări?
Sunaţi sau scrieţi:

+40 (31) 228 83 00
info at senetic dot ro
Promoţii actuale:
-85%
-64%
-40%
Adresa e-mail este validă.
Abonează-te la newsletter-ul nostru şi fi în permanenţă la curent cu promoţiile şi noutăţile noastre!
Adresa e-mail este validă.
Această adresă E-mail este deja confirmată.
Această adresă E-mail încă nu a fost confirmată.
Mulţumim! Adresa ta e-mail necesită confirmare. Verifică poşta, am trimis pe adresa %1$s o scrisoare cu link-ul necesar pentru confirmare.
Parteneriate
Metode de plată
Metode de trimitere